NYT kırmızı halı görünümlerini inceledi: Oscar'ın en iyi 19 tarzı

Akademi Ödülleri'nin bu yılki kırmızı halısında zarif, abartılı ve hatta politik bir moda vardı. New York Times, ünlülerin tarzını inceledi ve en iyi 19 kıyafeti belirledi

Galerinin tamamı için tıklayınız

96. Akademi Ödülleri'nin kırmızı halısı sadece gerçek rengini değil, aynı zamanda şık, abartılı ve hatta politik modanın bir aracı olarak da ününü gösterdi. Cynthia Erivo'nun yeşil elbisesi Taylor Zakhar Perez toz mavisi Prada’sı gecenin parlak anlarından olsa da halıyı süsleyen elbise ve smokinlerin çoğu siyahtı. Bazı yıldızların kıyafetleri daha önceki Oscar törenlerinde giydikleri kıyafetlere gönderme yapıyordu. Marlee Matlin, ışıltılı lila rengi Rodarte elbisesinin 1987'de en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandığında giydiği elbiseye gönderme yaptığını söylerken, Lupita Nyong'o da 2014'te en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü kazandığında giydiği elbisenin renginden esinlenerek soluk mavimsi gümüş rengi bir Armani elbise tercih etti.

(Fotoğraf: Jutharat Pinyodoonyachet/The New York Times)

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? İstanbul'da sabah 04.00'te özel karşılama Henry Cavill'ın yeni filmi gişede umduğunu bulamadı Bu ne ilk ne de son olacak Küresel ekonomi için neden önemli?