Jeanne du Barry'den ilk fragman

Geçen yıl eski eşi Amber Heard ile birbirlerine açtıkları hakaret davasıyla gündemden düşmeyen Johnny Depp, beyaz perdeye dönüyor. 59 yaşındaki aktörün Kral 15. Louis'i canlandırdığı Jeanne du Barry'den ilk fragman yayınlandı

This browser does not support the video element.

Bu yıl Cannes Film Festivali'nin açılışını yapacak olan Jeanne du Barry'nin resmi fragmanı yayınlandı. Fransız biyografi filminde 59 yaşındaki Johnny Depp beyazperdeye büyük dönüşünü yapıyor ve birikte Kral 16. Louis rolünü oynuyor. 

Fragmanda Altın Küre ödüllü oyuncu, filme adını veren kraliyet metresiyle mücadele eden gümüş saçlı hükümdar olarak karşımıza çıkıyor. Bu ünlü aktörün onun geri dönüşünü simgeleyecek ve 36 yaşındaki eski eşi Amber Heard'e karşı açtığı ve büyük yankı uyandıran hakaret davasını kazanmasından bu yana geçen üç yıl içinde gerçekleştirdiği ilk proje olacak.

Fragman 46 yaşındaki aktris ve yönetmen Maïwenn Le Besco tarafından canlandırılan Jeanne Vaubernier'in bir partide kalabalık bir misafir topluluğunu büyülemesiyle açılıyor. Eşi tarafından krala sunulacak olan Jeanna, Versailles'e etkileyici bir giriş yapıyor. Krala doğrudan bakmaması talimatı aldıktan sonra Jeanne bunun bir yakınlaşma daveti olduğunu bilerek cesaretle bunu yapar. Daha sonra sarayda tepki çekeceğini göreceğini anlamasına rağmen, dinlemez ve Kral 15. Louis ona tamamen aşık olur. Fragmanın geri kalanında, kraliyet danışmanları ve kızları da dahil olmak üzere kralın yakın çevresindeki herkesin onaylamadıklarını ifade ettikleri görülüyor. Tavsiyeleri dikkate almayan kral, aşk ilişkisini sürdürür ve tutku hızla skandala dönüşür.

Deadpool & Wolverine'den yeni fragman Kimler Geldi Kimler Geçti'den ilk fragman 'Artık yalnız değilim' Avatar: The Last Airbender son fragmanı Kuvvetli Bir Alkış fragmanı Romantik Hırsız fragmanı