Jeremy Renner 7 tonluk aracın altında kaldıktan 85 gün sonra ilk kez yürüdü

Yeni yılın ilk gününde kar kürerken 7 bin kiloluk aracın altında kalan ve uzun süre hastanede kaldıktan sonra evinde tedaviye geçen ünlü aktör Jeremy Renner sosyal medya hesabından yürürken videosunu paylaştı

Marvel Sinematik Evreni'nin Hawkeye'ı Jeremy Renner, yılbaşında üzerinden kar küreme aracının altında kalarak ağır yaralanmasının 85 gün sonrasında ilk kez yürüdü. Pazar günü sosyal medyada paylaştığı videoda Renner'ın yerçekimsiz koşu bandında yürüdüğü görülen oyuncu videoyu "Şimdi vücudumun dinlenme ve irademden kurtulma zamanı" açıklamasıyla yayınladı.

Olayın geçmişi

Yılbaşı günü Nevada eyaletinde Renner 7 bin kilodan daha ağır olan kar temizleme aracının altında kalmıştı. Şerif raporuna göre araç kaymaya başlayınca Renner, yeğenini ezilmekten kurtarmaya çalıştı. Kazada göğsüne aldığı darbeler nedeniyle iki ameliyat geçiren Renner, 30'dan fazla kemiğinin kırıldığını söylemişti.

Jeremy Renner kimdir?

Jeremy Renner, 7 Ocak 1971'de ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Modesto şehrinde doğdu. Renner 2000'li yıllarda Dahmer ve Neo Ned gibi çeşitli bağımsız filmlerde rol aldı. Bunların yanında S.W.A.T. ve 28 Hafta Sonra gibi daha büyük bütçeli filmlerde oynadı. Renner, 2009 yapımı Ölümcül Tuzak filmindeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu Akademi Ödülü'ne aday gösterildi. Ünlü aktör, 2010 yapımı The Town filmindeki rolüyle de En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Akademi Ödülü adaylığı kazandı. Renner bu başarılarıyla dünya çapında büyük hasılat yapan filmlerden Mission: ImpossibleGhost Protocol ve The Avengers kadrosunda yerini aldı.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? Oscar’ın en büyük hayal kırıklığı Önce çıplak çıktı sonra toga giydi