Rihanna’nın, Black Panther: Wakanda Forever için iki şarkı yaptığı iddia edildi

Hayranlarının müziğe dönmesini beklediği Rihanna'nın Black Panther: Wakanda Forever için iki şarkı yaptığı öne sürüldü

Rihanna’nın hayranları altı yıldır yeni bir şarkı çıkarmasını bekliyor. 9 Grammy ödüllü şarkıcının son albümü Anti Ocak 2016’da çıktı. O zamandan beri Rihanna, başarılı bir iş kadını olduğunu kanıtlamaya koyuldu. Fenty Beauty ve Savage x Fenty gibi yükselen markaları sayesinde milyarder oldu. Bir de bu yaz bebek sahibi oldu. 

Şimdi ise yeni şarkıların ufukta olduğu iddia ediliyor. Geçen ay 34 yaşındaki şarkıcının Super Bowl devre arası şovunda sahne alacağı açıklandı. Ancak çıkan son haberleri göre Şubat 2023’te olacak şovdan önce iki yeni şarkı yayınlanacak.

Müzik haberleri sitesi Hits Daily Double, şarkıcının iki yeni şarkı kaydettiğini öne sürdü. Habere göre Rihanna, 11 Kasım’da vizyona girecek olan Black Panther: Wakanda Forever için hazırladı şarkıları. Ancak bunların hepsi şu anda bir söylenti.  Bugün dedikoduların yayılmaya başlamasının ardından Rihanna, TikTok profil fotoğrafını değiştirdi. Bazı hayranlar bunun yeni şarkı iddialarını doğruladığı yönünde yorumladı. 

(Kaynaklar: DailyMail, Glamour)

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? Oscar’ın en büyük hayal kırıklığı Önce çıplak çıktı sonra toga giydi