Tom Hardy'den Robert De Niro'ya büyük oyunculardan 15 kötü performans

Her ne kadar şimdilerde kariyerlerinin zirvesinde olsalar da en iyilerin de kötü performansları var. Aralarında Al Pacino ve Robert De Niro gibi efsanelerin ya da Leonardo DiCaprio, Tom Hardy gibi şöhretlerinin zirvesinde olan 15 Hollywood yıldızının 15 kötü performansını Independent derledi

Galerinin tamamı için tıklayınız

Tom Hanks - Cloud Atlas, (Bulut Atlası) 2012

2 Oscar'lı oyuncu Tom Hanks, Wachowski kardeşlerin iddialı destanında aslında altı farklı rolde oynadı ve birçok değerlendirmeye göre hiçbirinde tam olarak kötü değildi. Ancak gangsterden romancıya dönüşen Dermot 'Duster' Hoggins rolündeki performansının, Hanks'in tüm kariyerinin en kötüsü olabileceği de tartışma konusu. Görünüşte İrlandalı olan ama kötü ve yanlış aksanıyla ekrana yansıyan Duster'ı bazılarına göre tozlu raflara kaldırmak en iyisi olabilir.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? İstanbul'da sabah 04.00'te özel karşılama Henry Cavill'ın yeni filmi gişede umduğunu bulamadı Bu ne ilk ne de son olacak Küresel ekonomi için neden önemli?