Oscar törenine damga vuran an: John Cena sahneye çıplak çıktı ardından toga giydi

Aktör John Cena, en iyi kostüm tasarımı ödülünü sunmak için 96’ncı Akademi Ödülleri’nde 50 yıl önce yaşanan bir olaya gönderme olarak sahneye çıplak çıktı. İzleyicileri kahkahaya boğan anlarda Cena “Erkek vücudu şaka değildir” dedi

Aktör John Cena, en iyi kostüm tasarımı ödülünü sunmak için Oscar sahnesine çıplak çıktı. Tüm bunlar, 1974 yılında 46. Oscar Ödülleri'nde David Niven, Elizabeth Taylor'ı takdim ederken çıplak bir adamın sahneye koştuğu Akademi Ödülleri tarihinin en çılgın anlarından birine saygı duruşunun bir parçasıydı. 70’li yıllar, kamuya açık etkinlikleri baltalatan çıplak protestocu furyasının doruk noktasıydı. Kimmel o meşhur anları hatırlatarak “Bugün sahnede çıplak bir adamın koştuğunu hayal edebiliyor musunuz? Dedim ki, bugün çıplak bir adamın sahneden koşarak geçtiğini hayal edebiliyor musunuz? Bu çılgınca olmaz mıydı?” dedi.

Variety'nin haberine göre Kimmel açıkça 2024 töreni sırasında çıplak bir protestocunun koşarak geçeceği bir sahne kurguluyordu. Tam o sırada sahnenin köşesinden John Cena kafasını uzattı.

Cena “Fikrimi değiştirdim. Çıplaklık olayını yapmak istemiyorum. Bu konuda iyi hissetmiyorum. Bu zarif bir etkinlik, biliyorsunuz, böyle tatsız bir şaka önerdiğiniz için şu anda utanç duymalısınız” dedi.

“Erkek vücudu şaka değildir”

Kimmel esprinin ‘komik olması gerektiğini’ söyledi, Cena ise komik bir şekilde “Erkek vücudu şaka değildir!” diye karşılık verdi. Sunum sırasında Cena elindeki zarfla mahrem yerlerini kapatarak sahnenin ortasına geldi. Zarfı açmak için hareket ettiremediğinden, hızlı bir şekilde geri dönüp altın renkli bir toga giyerek yeniden sahneye çıktı.

Öte yandan John Cena'nın takdim ettiği en iyi kostüm tasarımı ödülünü Poor Things kazandı. 

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? Oscar’ın en büyük hayal kırıklığı Önce çıplak çıktı sonra toga giydi