The Telegraph seçti: Türkiye'de en iyi plajlara sahip oteller

Havaların güzelleşmesi ve güneşin yüzünü göstermesiyle geniş sahilleri, berrak suları ve tertemiz kıyılarıyla insanı büyüleyen otel arayışları başladı. The Telegraph Bodrum'dan Fethiye'ye Türkiye'deki en iyi plajlara sahip otelleri sıraladı

Galerinin tamamı için tıklayınız

Ege'nin şık ve zarif şehri Bodrum'undan Akdeniz'in sahil beldeleri Antalya ve Alanya'ya kadar güneye ve doğuya uzanan Türkiye'nin muhteşem turkuaz sahillerinde herkes için bir şeyler var. Sadece tekneyle ulaşılabilen tenha koyları, caretta caretta kaplumbağalarının yumurtalarını bırakmak için kıyıya tırmandığı beyaz kumlardan oluşan büyük şeritleri ve hayal edilebilecek en derin turkuaz rengi bir denize doğru inen kayalık burunları düşünün.


Bu enfes sahilin ardında yer alan, yoğun çam ormanları, Likya, Yunan ve Roma gibi antik kültürlerin çarpıcı güzellikteki kalıntıları, kayaya oyulmuş mezarlar, dik katmanlı tiyatrolar ve yuvarlanmış sütunlar şeklinde manzaraya dahil olur. İster havuzda uzanmak, ister denizde yüzmek, şnorkelle dalmak, tüplü dalış yapmak, rüzgar sörfü yapmak, uzak antik yerleri keşfetmek veya bir ya da üç tur golf oynamak için olsun, bu güzel Güneybatı köşesi mükemmel bir plaj tatili için biçilmiş kaftan, işte Türkiye'deki en iyi plaja sahip otellerinden The Telegraph'ın seçtikleri.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? İstanbul'da sabah 04.00'te özel karşılama Henry Cavill'ın yeni filmi gişede umduğunu bulamadı Bu ne ilk ne de son olacak Küresel ekonomi için neden önemli?