Liv Tyler Captain America: New World Order filmiyle Marvel'a dönüyor

Liv Tyler 2008'de oynadığı The Incredible Hulk filminden tam on beş yıl sonra Captain America: New World Order'la beraber Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönüyor

Liv Tyler, Marvel Studios'un 2008 tarihli, The Incredible Hulk filminde oynamasından tam on beş yıl sonra, yakında çıkacak olan Captain America: New World Order için Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönecek.

Tyler, William Hurt tarafından canlandırılan General Thaddeus Thunderbolt Ross'un kızı ve bilim insanı Betty Ross rolünü yineleyecek. William Hurt The Incredible Hulk'tan sonra Marvel Sinematik Evreni'ndeki varlığını sürdürdü. Ancak aktörün vefatından sonra bu rolü Harrison Ford devraldı. Ford'u Thunderbolt Ross rolüyle hem yeni Captain America filminde hem de Thunderbolts filminde göreceğiz.

Anthony Mackie'nin yeni Captain America olacağı New World Order için geri dönen diğer isimler arasında The Falcon and the Winter Soldier'dan Carl Lumbly ve Danny Ramirez de yer alıyor. The Cloverfield Paradox filminin yönetmeni Julius Onah'ın yönettiği filmin çekimleri şu anda Atlanta'da devam ediyor.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Oscar’ın en büyük hayal kırıklığı Önce çıplak çıktı sonra toga giydi Dünya buna hazır değil Ödemden kurtulmanın 7 etkili yolu