Forbes yazdı: Dünyanın en çok kazanan 10 sporcusu

Günümüzde sporcular sadece bulundukları spor dalında kalmıyor, bir girişimci gibi, bir şirket gibi yatırım yapıyor ve aldıkları sponsorluklarla dudak uçuklatacak seviyede kazançlar elde ediyor. Bu çerçevede Forbes, her yıl olduğu gibi bu kez 2023 yılının en çok kazanan sporcularını belirledi

Galerinin tamamı için tıklayınız

Cristiano Ronaldo (136 milyon dolar)

Ronaldo Kasım ayında Manchester United ile yollarını ayırdı ve Ocak ayında Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımına katılarak yıllık ücretini tahmini 75 milyon dolara yükseltti. Ronaldo'nun bu yaz Avrupa'ya geri dönmeyi deneyebileceğine dair söylentiler dolaşıyor olsa da aldığı ücretle 2017'den bu yana ilk kez, toplamda ise üçüncü kez en çok kazanan sporcular listesinin zirvesine yerleşti ve toplam 136 milyon dolarla bir futbolcu için tüm zamanların en yüksek rakamına ulaştı. Markalar Ronaldo'ya ve onun Facebook, Instagram ve Twitter'daki 850 milyon takipçili devasa hayran kitlesine karşı koyamıyor. 

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? İstanbul'da sabah 04.00'te özel karşılama Henry Cavill'ın yeni filmi gişede umduğunu bulamadı Bu ne ilk ne de son olacak Küresel ekonomi için neden önemli?