Galatasaray'da Bodo/Glimt maçı öncesi İlkay Gündoğan sakatlandı

Galatasaray'da Bodo/Glimt maçı öncesi İlkay Gündoğan'ın son taktik antrenmanda sakatlandığı ifade edildi

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında bu akşam Galatasaray, Norveç temsilcisi Bodo/Glimt’i konuk etmeye hazırlanıyor. Galatasaray son Şampiyonlar Ligi maçında Liverpool'u 1-0 yendi, Bodo ise Tottenham ile 2-2 berabere kaldı.

Sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli orta saha oyuncusu ve son haftalardaki formda ismi İlkay Gündoğan ise karşılaşma öncesinde yapılan son taktik antrenmanda sakatlandı.

Son karar Okan Buruk'un

Deneyimli futbolcu antrenmanı tamamlayamazken, sağlık ekibi oyuncunun durumunu yakından takip ediyor.

İlkay’ın Bodo/Glimt maçında forma giymesi zor görünse de Okan Buruk, son kararını maç saatinde verecek. Yıldız futbolcunun yerine Sara ya da Yunus Akgün’ün ilk 11’de şans bulması bekleniyor.

Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde 2026 fiyatları hesaplandı Maaşlardan yüzde 3 kesinti yapacak düzenleme 2026'da Dünyanın en iyi 100 yemeği açıklandı Bu bölgelerden konut satın almayın, kiralamayın ABD vergileri siparişleri vurdu: Asya’da üretim sendeledi Bu fotoğraf bize çok şey anlatıyor