Çanakkale küle döndü: Son durum havadan görüntülendi

Çanakkale'nin merkeze bağı Kızılkeçili köyü yakınlarında çıkan ve 52 saatte kontrol altına alınan yangının ardından küle dönen bölge havadan görüntülendi.

Galerinin tamamı için tıklayınız

Kızılkeçili köyü yakınlarında pazar günü saat 16.31'de başlayan yangına 7 uçak, 21 helikopter, 110 arazöz, 18 iş makinası ve 584 personelle müdahale edildi. Yaklaşık 52 saatte kontrol altına alınan yangından Kızılkeçili köyü çevresinde bulunan 8 köy etkilenirken tarım ve orman arazilerinin bulunduğu alan zarar gördü.


Yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte köylerdeki hayat normale dönmeye başladı. Alevlerin etkilediği bölgenin son durumu, Anadolu Ajansı ekibi tarafından havadan dron ile görüntülendi. Yangında boşaltılan köyler arasında yer alan Kemel köyü sakinleri de yaşadıkları anları afet olarak nitelendirdi.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Henry Cavill'ın yeni filmi gişede umduğunu bulamadı Küresel ekonomi için neden önemli? Kuş Uçuşu final sezonuyla zirvede Met Gala'nın enleri