HÜDA PAR'dan Akşener hakkında suç duyurusu

AK Parti listelerinden TBMM’ye giren HÜDA PAR, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Habertürk'te katıldığı programda AK Parti listelerinden Meclis'e giren HÜDA PAR'ın kadınlara ilişkin kullandığı ifadeleri eleştirdi. Akşener "Sahiplendirilen kadın ya bu ne demek? Şimdi küfredeceğim, dangalak diyeyim hadi. Seni sahiplendirelim? Öyle bir adamsın demek ki? Böyle bir durum olabilir mi?” ifadesini kullandı.

Kadınları sahiplendirme ifadesine yönelik bir açıklama yapmayan HÜDA PAR, partinin İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan duyuruda Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulunduklarını şu cümlelerle açıkladı:

Partimize yönelik sarf ettiği çirkin, ahlak sınırlarını aşan, siyasi olgunluğa yakışmayan ve bir siyasetçinin sahip olması gereken asgari nezaketi ihlal eden hakaretleri sebebiyle Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde 2026 fiyatları hesaplandı Maaşlardan yüzde 3 kesinti yapacak düzenleme 2026'da Dünyanın en iyi 100 yemeği açıklandı Bu bölgelerden konut satın almayın, kiralamayın ABD vergileri siparişleri vurdu: Asya’da üretim sendeledi Bu fotoğraf bize çok şey anlatıyor