Ömer Çelik: İYİ Parti'ye yapılan saldırıyı lanetliyoruz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan saldırıyı lanetlediklerini açıkladı. Çelik "Sayın Akşener’in bu saldırıdan sonra Sayın Cumhurbaşkanımızı suçlayan açıklaması ise sorumsuz ve provokatif bir yaklaşımdır" dedi

AKP Sözcüsü Ömer Çelik İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yönelik silahlı saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Saldırıyı lanetlediklerini belirten Çelik, "İYİ Parti’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Siyaset kurumuna dönük her türlü taciz ve saldırının karşısındayız. Hiçbir provakasyon ve saldırı amacına ulaşamaz" dedi.

Öte yandan açıklamasında Akşener'i hedef alan Çelik, "Siyaset kurumunun bu saldırılara karşı kararlı ve sağduyulu bir duruş göstermesi önemlidir. Buna karşın Sn. Akşener’in bu saldırıdan sonra Sn. Cumhurbaşkanımızı suçlayan açıklaması ise sorumsuz ve provokatif bir yaklaşımdır" ifadelerini kullandı.

Çelik'in söz konusu paylaşımında "İYİ Parti İstanbul İl binasına yapılan saldırıyı lanetliyoruz. İYİ Parti’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Siyaset kurumuna dönük her türlü taciz ve saldırının karşısındayız. Hiçbir provokasyon ve saldırı amacına ulaşamaz. Siyaset kurumunun bu saldırılara karşı kararlı ve sağduyulu bir duruş göstermesi önemlidir. Buna karşın Sn. Akşener’in bu saldırıdan sonra Sn. Cumhurbaşkanımızı suçlayan açıklaması ise sorumsuz ve provakatif bir yaklaşımdır. Sn. Akşener’in Sn. Cumhurbaşkanımıza dönük kullandığı yakışıksız ve provakatif dili kınıyoruz" açıklamasında bulundu.

İşte ilçe ilçe İstanbul'un zemin haritası İstanbul'da 6,2 büyüklüğünde deprem Pınar Eczacıbaşı hayatını kaybetti Adile Naşit'in yeğeni Naşit Özcan vefat etti Mustafa Kemal Atatürk sergisi hiç görülmemiş fotoğraflarla İstanbul’da açıldı Sabah kalkınca mı yoksa yatmadan önce mi duş alınmalı?