Emily Ratajkowski'den biseksüellik yanıtı

Emily Ratajkowski, 1.8 milyon takipçili TikTok sayfasında biseksüel olması hakkında sorulan bir soruya verdiği yanıtla gündemde. Ünlü model kullanıcıların sorduğu "Eğer kendini biseksüel olarak tanımlarsan yeşil kadife bir kanepen mi olur?" soruna yeşil kanepesiyle poz verdi

Aldatıldıktan sonra 2018 yılında evlendiği oyuncu Sebastian Bear McClard ile boşanmaya hazırlanan model Emily Ratajkowski bir süredir Brad Pitt ile anılıyor. Boşanma haberleri ve yeni aşk iddialarıyla gündemden düşmeyen Ratajkowski bu kez de TikTok hesabından yaptığı cinsel yönelim açıklamasıyla kafaları karıştırdı. 

Bugünlerde özellikle Z kuşağından başlayarak popülaritesi giderek artan sosyal medya platformu TikTok'ta yeşil kadife koltuğu olanların biseksüel olduğuna yönelik bir akım var. TikTok kullanıcıları ünlü modele, "Eğer kendini biseksüel olarak tanımlarsan yeşil kadife bir kanepen mi olur?" sorusunu yöneltti. Ratajkowski bunun üzerine TikTok'ta yeşil kanepesiyle poz verdi. Kullanıcılar bu olayın ardından ünlü modeli 'Biseksüel misin?' diye sorguya alsa da Emily Ratajkowski açıklama yapmadı. 

"Me too işe yaramadı"

2017'de dünyaya yayılan cinsel ayrımcılık ve tacize karşı bir hareket olan 'Me Too' ile ilgili ise, "Bu hareket bir şeyleri değiştirmedi. Çünkü erkekler sadece yaptıkları yanlışların sonuçlarından korkuyorlar. Temelde neden davranışlarını değiştirmeleri gerektiğini anlamıyorlar" dedi. 

Villası kesici tel örgülerle çevrili olduğundan giremedik Kayıp Narin'in cansız bedeni bulundu Erzurum'a mevsimin ilk karı yağdı: Hava sıcaklığı 10 derece birden düştü Tüm dünyada acil durum ilan etti Amca Salim Güran beni ve ailemi öldürmekle tehdit etti PM sigara grubuna zam