2023'te Whatsapp'ın kullanılamayacağı 47 telefon modeli

WhatsApp, 31 Aralık 2022 tarihinden itibaren eski akıllı telefon modellerine desteğini sonlandırıyor. Gizchina tarafından yayınlanan bir rapora göre, listede Apple, Samusung, Huawei ve başka birçok markaya ait 47 akıllı telefon yer alıyor. İşte Whatsapp'ın geçerli olmayacağı telefon modelleri

Galerinin tamamı için tıklayınız

WhatsApp yaptığı açıklamada, "Cihazlar ve yazılımlar sık sık değişiyor, bu nedenle hangi işletim sistemlerini desteklediğimizi düzenli olarak gözden geçiriyor ve güncellemeler yapıyoruz. Neyi desteklemeyi bırakacağımıza karar vermek için, diğer teknoloji şirketleri gibi biz de her yıl hangi cihazların ve yazılımların en eski olduğuna ve bunların ne kadar kişi tarafından  kullandığına bakıyoruz"dedi.

Eğer bir iPhone'a sahipseniz işletim sisteminizi güncellemek için genel ayarlara gidin ve yazılım güncellemeyi seçin. Cihazınız güncellenmiş yazılımı çalıştıramıyorsa yeni bir telefona ihtiyacınız olacaktır.Listede birkaç yıl öncesine ait cep telefonları da yer alıyor. Bununla birlikte, bu telefonların kullanıcılarına çalışmayı durdurmadan WhatsApp tarafından bir uyarı gönderilecek.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? İstanbul'da sabah 04.00'te özel karşılama Henry Cavill'ın yeni filmi gişede umduğunu bulamadı Bu ne ilk ne de son olacak Küresel ekonomi için neden önemli?