ABD'de ticari kayba mal olacak: Francis Scott Key Köprüsü kazası küresel ekonomi için neden önemli?

ABD'de gemi çarpması sonucu yıkılan Francis Scott Key Köprüsü'nden düşen 6 kişiyi arama çalışmaları devam ederken kazanın ekonomik boyutu masa yatırıldı. Bölgedeki deniz trafiğinin ve ticaretin aksamasının günlük 15 milyon dolara mal olacağı dahası durumun küresel ekonomiyi vuracağı değerlendirildi

Galerinin tamamı için tıklayınız

ABD'nin Maryland eyaletinde yük gemisinin çarpması sonucu yıkılan Francis Scott Key Köprüsü'nden nehre düşen 8 kişiden 2'sinin kurtarıldı. Ulusal Ulaşım Güvenlik Kurulu (NTSB) Başkanı Jennifer Homendy, köprünün yanında yaptığı basın toplantısında, kurtarılan 2 işçi dışında diğer 6 kişiden hala haber alınamadığını söyledi. Maryland Valisi Wes Moore, kaza sonrası eyalette olağanüstü hal ilan ederken, olayın "terör saldırısı olduğuna dair inandırıcı bir kanıt bulunmadığını" belirtti.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? İstanbul'da sabah 04.00'te özel karşılama Henry Cavill'ın yeni filmi gişede umduğunu bulamadı Bu ne ilk ne de son olacak Küresel ekonomi için neden önemli?