Henry Cavill'ın Antalya'da çekilen yeni filmi gişede umduğunu bulamadı

Henry Cavill'ın Antalya'da çekilen yeni filmi The Ministry of Ungentlemanly Warfare gişede umduğunu bulamadı. ABD'de 9 milyon dolarda kalan film Civil War'ın (İç Savaş) lider olduğu haftada kendine dördüncü sırada yer bulabildi

Galerinin tamamı için tıklayınız

Henry Cavill'ın başrolde yer aldığı; yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını Britanyalı sinemacı Guy Ritchie'nin üstlendiği casus filmi The Ministry of Ungentlemanly Warfare, 9 milyon dolar hasılatla gişede yavaş bir başlangıç yaptı ve umduğuna ulaşamadı. Damien Lewis'in Churchill's Secret Warriors (Churchill'in Gizli Savaşçıları) adlı kitabından uyarlanan yeni filmin çekimlerinin bir kısmı Antalya'da gerçekleşti.

Alex Garland'ın yönettiği ve Kirsten Dunst'ın şiddetle bölünmüş bir Amerika'yı gezen bir foto muhabirini canlandırdığı İç Savaş ise gösterime girdiği ikinci hafta sonunda 11,12 milyon dolar hasılat elde etti. Şimdiden 44,8 milyon dolar hasılata ulaşan film, A24'ün tüm zamanların en çok hasılat yapan ilk beş filminden biri oldu.

50 milyon dolarlık maliyetiyle, bağımsız dağıtımcının bugüne kadarki en pahalı filmi olma özelliğini de taşıyan film için başa baş bir yarış olsa da İç Savaş, vampir korku filmi Abigail, The Ministry of Ungentlemanly Warfare ve Spy x Family Code: White gibi üç yeni filmin çıktığı haftada 1 numaradaki yerini korumayı başardı.

Fotoğraf: İç Savaş

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? İstanbul'da sabah 04.00'te özel karşılama Henry Cavill'ın yeni filmi gişede umduğunu bulamadı Bu ne ilk ne de son olacak Küresel ekonomi için neden önemli?