En iyi uzaktan çalışma noktaları: İş ve eğlenceyi bir araya getiren Avrupa şehirleri

Dijital göçebe vizelerinin yaygınlaşmasıyla uzaktan çalışan insanlar, dünyayı gezerek çalışmaya başladı. Seyahat ürünleri markası Carl Friedrik de hem iş için hem de keyifli vakit geçirmek için imkan sunan Avrupa şehirlerini derledi

Galerinin tamamı için tıklayınız

Uzaktan çalışma trendi dünyada henüz azalma belirtisi göstermedi. Giderek daha fazla gezgin ile biraz lüks ve eğlenceyi bir araya getirmek istiyor. Portekiz, İspanya ve Yunanistan da dahil olmak üzere birçok Avrupa ülkesi dijital göçebe vizesi vermeye başladı.

Ancak evinizden uzakta uzun bir tatil ya da birkaç ay geçirmek istiyorsanız, ihtiyaçlarınıza uygun destinasyonu seçmek önemli. Forbes'un haberine göre seyahat ürünleri markası Carl Friedrik, bunun için, iş ve eğlencenin bir arada olduğu en iyi Avrupa şehirlerini sıraladı.

Airbnb, TripAdvisor ve diğer kaynaklardan elde edilen verileri kullanan şirket, her şehir için ortak çalışma alanlarının derecelendirmelerini, lüks konaklama çeşitlerini, sunulan etkinlikleri, ortalama WiFi kalitesini ve Güvenlik Endeksi puanını analiz etti.

Uzaktan çalışanlara dijital göçebe vizesi: Hangi ülkeler, hangi koşulları sağlıyor?

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? İstanbul'da sabah 04.00'te özel karşılama Bu ne ilk ne de son olacak Küresel ekonomi için neden önemli? Oscar'ın en iyi 19 tarzı