Get Golden Visa ile Portekiz Golden Visa için şimdi başvuru zamanı

Portekiz Golden Visa Programı başvuruları kapanma öncesi büyük bir hızla devam ediyor. Get Golden Visa yetkilileri ay sonuna kadar harekete geçenlerin başvuru ile ilgili şansının devam ettiğini vurguluyor

Minimum 280 bin avro yatırım miktarıyla Portekiz'de yaşama, çalışma, eğitim alma, Schengen bölgesinde dolaşım hakkı tanıyan ve beş yılın sonunda Avrupa vatandaşı olma fırsatı sunan Portekiz Golden Visa programının kapanmasıyla ilgili gelişmeler, uzun bir bekleme sürecinin ardından açıklandı. 

Bu süreçte Portekiz'deki birçok hukuk bürosu, danışman firma, inşaat firmaları ve fonlarla bir araya gelerek program değişikliğinin 'geriye dönük' maddelerinin işleme alınmaması için lobi ve PR çalışmaları yürüten Get Golden Visa, yasanın onaylanması ve yürürlüğe girmesiyle ilgili beklentileri aşağıda aktarıyor. Get Golden Visa, değişiklikler yürürlüğe girmeden önce başvurunuzu yapmak için ideal zamanın şimdi olduğuna dikkat çekiyor.

Tahminler Neler?

  • Yeni yasa geriye dönük olarak uygulanmayacak, hâlihazırda başvurularını yapanlar veya Golden Visa'larını almış olan başvuru sahipleri değişikliklerden etkilenmeyecek. 
  • Beklenen yasa henüz geçmiş değil, yeni yapılan Portekiz Golden Visa başvuruları kabul ediliyor. Beklenen yasanın geçtiği tarih itibarıyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek. 

Get Golden Visa: Bağımsız bir yatırım danışmanlığı firması olan Get Golden Visa; Avrupa, Amerika, Karayipler ve diğer bölgelerdeki alternatif programlar aracılığıyla sizin için en uygun programı belirlemenize ve yatırım yaparak oturma izni ve(ya) vatandaşlık almanıza olanak sağlıyor. 

Get Golden Visa başvuru süreci boyunca size destek sağlamaya hazır. Programa dair soru işaretlerini gidermek için Haziran ayı boyunca devam edecek olan bire bir görüşmeler için buradan toplantı talebinde bulunabilir ve detaylı bilgi için uzmanlara danışabilirsiniz. 

Haziran ayı görüşmelerinde sizi neler bekliyor?

Gerçekleştireceğimiz görüşmeler temelde iki başlık üzerine yoğunlaşmaktadır:

  1. Program bitmeden yetişmek mümkün mü? Risk ne kadar minimize edilebilir?
  2. Sonraki adımlar neler olmalı? Yatırım Stratejileri ve Legal Süreç hakkında detaylı bilgi edinin.


Linke tıklayarak takvim üzerinden bire bir toplantınızı planlayın.

Portekiz Golden Visa Programı Hakkında 

8 Ekim 2012 tarihinden itibaren yürürlükte olan Portekiz’de Yatırım karşılığı Oturma İzni (Golden Visa) verilmesine ilişkin kurallar, AB / AEA dışı ülke vatandaşlarının geçici oturma izni almalarını sağlar. Minimum 280.000 avrodan başlayan yatırım türlerinden birini gerçekleştiren başvuru sahipleri, ilgili yatırım türlerinden birinde yatırım yaptıkları takdirde aşağıdaki haklara sahip olurlar: 

  • Portekiz'e giriş için vize muafiyeti
  • Portekiz’de yaşamak ve çalışmak
  • Schengen Bölgesi'nde seyahat için vize muafiyeti
  • Ailenin bireylerinin başvuruya dahil edilmesi 
  • 5 yıl sonunda kalıcı oturma izni başvurusu
  • 5 yılın sonunda Portekiz vatandaşlığı başvurusu

5 yıl sonunda kalıcı oturma izni ve Portekiz Vatandaşlığı başvurusu yapmak isteyen adayların aşağıdaki şartları sağlamaları gerekir: 

  • Başvuru sahibinin minimum kalış süresini sağladığına dair kanıtlar (Golden Visa kartları 2., 4. ve 6. yılların sonunda yenilemeye tabidir. Minimum kalış süresi iki yıllık periyotlar için en az 14 gündür.)
  • Temiz sabıka kaydı
  • Portekiz’deki vergi yükümlülüklerinin yerine getirildiğine dair kanıtlar
  • A2 seviyesinde Portekizce sınavında başarılı olunması 


İlandır

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? Oscar’ın en büyük hayal kırıklığı Önce çıplak çıktı sonra toga giydi