Taylor Swift yeni albümüyle Billboard'a 1 numaradan giriş yaptı

Kırdığı rekorlarla adından sık sık bahsettiren Taylor Swift'in yeni albümü 2,61 milyon dinlenmeye ulaşarak, Billboard Top 200 albüm listesine bir numaradan giriş yaptı

Taylor Swift'in merakla beklenen 11. stüdyo albümü Billboard Top 200 albüm listesine 1 numaradan giriş yaptı. Bu Swift'in listede zirveye 14. kez çıkışı oldu. The Tortured Poets Department'ın 1 numaraya yükselmesiyle Swift, Jay-Z ile birlikte en çok 1 numaraya yükselen solo albüme sahip sanatçı olurken, 19 albümle liste başı olan The Beatles'ı takip etmeye devam ediyor.

1 haftada yılın en çok satan albümü

The Tortured Poets Department 2,61 milyon dinlenmeye ulaştı.  Billboard'un bildirdiğine göre Swift'in albümü sadece bir hafta içinde yılın en çok satan albümü olurken, en çok satan ikinci albüm olan Beyoncé'nin Cowboy Carter'ı sadece 228 bin kopya sattı. Billboard'un albümün 1 numaradan giriş yaptığını duyurmasının ardından Swift sosyal medyada "Aklım başımdan gitti. 2,6 milyon GERÇEKTEN CİDDİ MİSİNİZ? Dinlediğiniz, yayınladığınız ve Tortured Poets'i hayatınıza dahil ettiğiniz için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Yeni albüm turda olacak mı?

Forbes'a göre Swift'in tahmini serveti 1,1 milyar dolar. Pop yıldızı geçen Ekim ayında tarihte 1 milyar dolar hasılat elde eden ilk turne olan Eras Tour sayesinde milyarder oldu. Swift'in 31 parçalık yeni albümünden herhangi bir şarkıyı devam etmekte olan Eras Tour'a dahil edip etmeyeceği merak konusu. Yaklaşık dokuz haftalık bir aradan sonra 9 Mayıs'ta Paris'te yeniden sahne alacak olan Swift'in hayranları yeni şarkılardan herhangi birinin canlı versiyonunu dinleyip dinleyemeyeceklerini merak ediyor. Swift Speak Now (Taylor's Version) ablmünü yeniden yayınladıktan sonra listesine bir parça ekledi ancak bunun dışında çok az değişiklik oldu.

Swift The Tortured Poets Department albümünü 19 Nisan gece yarısı yayınladı. Albüme dair ne eleştiriler olursa olsun ilk haftasında sayısız yayın ve satış rekoru kırarak Spotify'da 1 milyar yayın barajını aşan ilk albüm, bir haftada en çok satılan albüm plağı oldu.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? İsrailli bakandan Türkiye tepkisi Murat Ülker Patiswiss krizini değerlendirdi