Banksy bu sefer Ukrayna'da çizdi

Kimliğini gizli tutan grafiti sanatçısı Banksy bu kez Ukrayna için çizdi. İngiliz aktivist Borodyanka'da savaştan harap olmuş binaların üzerine yaptığı yeni eserlerini Instagram hesabından paylaştı

Farklı ülkelerde yaptığı duvar resimleriyle ünlenen Banksy son çalışmasını Ukrayna'da gerçekleştirdi.Graffiti sanatçısı bombardımanda yıkılmış bir apartmanın enkazı üzerine çizdiği; elleri üzerinde dengede durmaya çalışan kadın jimnastikçiyi anlattığı eserini "Borodyanka, Ukrayna" başlığıyla paylaştı.

Ukrayna'nın başkenti Kiev ve çevresinde tarz benzerliği nedeniyle Banksy'e ait olduğu sanılan başka duvar resimleri de ortaya çıkmıştı. Ancak Banksy graffitileri sosyal medya hesabından paylaşmadığı için eserlerin ona ait olup olmadığı bilinmiyor.Borodyanka'daki imzası doğrulanmayan bir diğer duvar resminde yetişkin bir judocu (Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bu sporu profesyonel şekilde yaptığı ve siyah kuşak sahibi olduğu biliniyor) bir çocuk tarafından alt edilirken görülüyor.

Banksy tarafından yapıldığı sanılan İrpin'deki üçüncü duvar resminde ise bir kadın ritmik jimnastikçi bir apartmandaki delik üzerinde performansını sergilerken tasvir ediliyor.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? Oscar’ın en büyük hayal kırıklığı Önce çıplak çıktı sonra toga giydi