Kylian Mbappe PSG'den ayrılacağını açıkladı

Geçen sezondan bu yana PSG'den ayrılacağı yönünde haberler çıkan Kylian Mbappe, yayınladığı videoyla Fransız ekibinden sezon sonu ayrılacağını açıkladı

Fransa Ligue 1 ekiplerinden PSG'nin yıldızı Kylian Mbappe, sözleşmesinin sona ermesiyle sezon sonu takımdan ayrılacağını yayınladığı bir videoyla açıkladı. Yıldız oyuncu yaptığı açıklamada, "Ülkemden ayrılacağımı açıklamanın bu kadar zor olacağını tahmin edemezdim ancak 7 yılın ardından yeni bir meydan okumaya ihtiyacım olduğunu hissediyorum" dedi.

Fransız yıldızın yeni adresinin Real Madrid olması bekleniyor. PSG'nin Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Dortmund'a elenmesinin arından açıklamayı yapan Mbappe, Pazar günü son kez PSG taraftarlarının önüne çıkacak.

Bu sezon şampiyon oldukları Ligue 1'de 28 maça çıkan 25 yaşındaki yıldız, 26 gol atıp 7 asist yaptı.

31 Ağustos 2017 yılından bu yana PSG forması giyen Mbappe, 306 maça 255 gol atıp 108 asist yaparken 6 kez lig şampiyonluğu, 3 kez Fransa Kupası, 2 kez Fransa Lig Kupası ve 3 kez Fransa Süper Kupası kazanmayı başardı. 

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? İsrailli bakandan Türkiye tepkisi Murat Ülker Patiswiss krizini değerlendirdi