Manchester United teknik direktöru Erig Ten Hag'dan Ronaldo açıklaması

Manchester United teknik direktöru Erig Ten Hag, Cristiano Ronaldo’nun kadro dışı bırakılmasıyla ilgili sessizliğini bozdu. Hag, "İkinci kez yaşanıyor ve bunun sonuçları var. Ronaldo'yu sezon başında, bir dahaki sefere sonuçları farklı olacağı konusunda uyardım" dedi

Manchester United teknik direktöru Erig Ten Hag, Cristiano Ronaldo’nun kadro dışı bırakılmasıyla ilgili açıklama yaptı. Karşılaşmanın sonunu beklemeden sahadan ayrıldığı için kadro dışı bırakılan Cristiano Ronaldo'yla ilgili sorulara yanıt veren Teknik Direktör, kararı için "Takım için bir kayıp ama grubun tavrı ve zihniyeti için önemli" dedi. 

Olayın ikinci kez yaşandığını ifade eden teknik adam, "Ben burada yöneticiyim. Buradaki çalışma kültüründen sorumluyum. Standartlar ve değerlemeleri belirlemeli ve onları kontrol etmeliyim. Chelsea maçında Ronaldo’yu özleyeceğiz. Takım için bir kayıp ama grubun tavrı ve zihniyeti için önemli. Şimdi Chelsea’ye odaklanmamız gerekiyor çünkü önemli bir maç” ifadelerini kullandı. Erik ayrıca  “Vallecano maçından sonra bu olan şey kabul edilemez. İkinci kez yaşanıyor ve bunun sonuçları var. Sezon başında, bir dahaki sefere sonuçları farklı olacağı konusunda uyardım. Futbol bir takım sporudur ve belirli standartları yerine getirmeniz gerekir. Bu durumu kontrol altına almalıydım” dedi.

Ronaldo'dan ilk açıklama

Ronaldo yaptığı ilk açıklamada "Kariyerim boyunca her zaman yaptığım gibi meslektaşlarıma, düşmanlarıma ve hocalarıma karşı saygılı yaşadım ve oynamaya çalışıyorum. Bu hiç değişmedi, ben değişmedim. Son 20 yıldır elit düzeyde futbol oynarken aynı kişi, aynı profesyonelim. Saygı her zaman karar verme sürecimde etkili rol oynadı. Çok gençken başladım, şimdi en tecrübeli oyuncu olarak örnek gösteriliyorum. Bunu çok önemsedim. Malesef bu her zaman mümkün olmuyor ve bazen o anın sıkcaklığı içimizdeki duyguları aluyor. Şu anda Carrington'da sıkış çalışmaya devam ediyorum. Takım arkadaşlarımı destekliyorum ve her zaman her maça hazır olmak zorunda hissetmeye devam ediyorum. Baskıya teslim olmak hiç bir zaman mümkün olmadı. Burası Manchester United ve birlik olarak ayakta durmalıyız. Yakında yine birlikte olacağız" dedi.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? Oscar’ın en büyük hayal kırıklığı Önce çıplak çıktı sonra toga giydi