23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, TBMM'de düzenlenen resepsiyonla kutlandı

TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Meclis'te düzenlenen resepsiyonla kutlandı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un verdiği resepsiyona Devlet Erkânı, siyasetçiler, yabancı misyon temsilcileri, STK temsilcileri ve sanatçılar katıldı

Galerinin tamamı için tıklayınız


Numan Kurtulmuş, resepsiyonda bir süre tebrikleri kabul etti. Resepsiyona, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Meclis Başkanı Kurtulmuş Erdoğan'ı karşıladı. Erdoğan, TBMM Başkanı Kurtulmuş'la Tören Salonu'nun yanında bulunan Mermerli Salon'a geçti. Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş eşliğinde resepsiyonun yapıldığı tören salonuna giren Erdoğan, bazı davetlilerle sohbet etti. CHP Genel Başkanın Özgür Özel'de mermerli salonda davetlilerle sohbet etti ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? İstanbul'da sabah 04.00'te özel karşılama Henry Cavill'ın yeni filmi gişede umduğunu bulamadı Bu ne ilk ne de son olacak Küresel ekonomi için neden önemli?