Baş belası oyuncularından Tolga Güleryüz paylaşımları

Amasya’da Baş Belası tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün TIR'a çarptığı feci kazada hayatını kaybeden Tolga Güleryüz'ün arkadaşları paylaşımlarla tiyatrocuyu anıyor. Oyuncu Melis İşiten bir fotoğraf paylaşarak, "Telefon arşivim güzel gülüşüyle dolu" ifadelerine yer verdi

Baş Belası adlı tiyatro oyununda ışık tasarımcısı olarak görev yapan Tolga Güleryüz tiyatro ekibinin dönüş yolunda yaptığı trafik kazasında hayatını kaybetti. Kazada ayrıca Burak Topçu ve Özgür Karataş da hayatını kaybederken 8 kişi de yaralanmıştı. Ölen tiyatrocular sevenlerini yasa boğdu, cenazeler gözyaşları arasında toprağa verildi. Tiyatrocu Tolga Güleryüz'ün arkadaşları Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve Begüm Öner sosyal medya hesaplarından duygusal mesajlar yayınladılar. 

"Senin için iyileşip sahneye çıkacağız"

Ceyhun Fersoy, paylaştığı bir gönderide, "Bu yaşta tiyatroyu yaşatmak için çalışan çok az insan vardır,onlardan da birisi sensin..çalışma azmin,disiplinin ve dostluğunu asla unutmayacağım..
Hep kalbimde yaşatacağım seni… Yan koltuğumda hep sen olacaksın Seni çok seviyorum" ifadelerine yer verdi. Ardından ise Güleryüz'ün bulunduğu, not olarak da "Kardeş senin için iyileşip sahneye çıkacağız. Sana ihanet edemem" yazdığı bir fotoğraf paylaştı. 

"Yine Lazanya yapacaktım sana"

Ceyhun Fersoy'un eşi Begüm Öner de Tolga Güleryüz'e beraber oldukları bir fotoğrafla veda etti. Öner paylaşımında "Yine gelecektin lazanya yapacaktım sana güzel kardeşim benim. Çok güzel anılarımız var be Tolgiş" ifadelerine yer verdi. 

"Telefon arşivim güzel gülüşüyle dolu"

Kazada hafif yaralanan oyuncu Melis İşiten de Tolga Güleryüz'ü paylaşarak, "Telefon arşivim güzel gülüşüyle dolu" mesajını paylaştı. İşiten daha önce yaptığı bir paylaşımda da "Seni seviyorum ışıklar içinde uyu Tolga'm" diyerek Güleryüz'ü anmıştı. 

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? Oscar’ın en büyük hayal kırıklığı Önce çıplak çıktı sonra toga giydi