Marmara Denizi için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Denizi için yarın öğle saatlerinden itibaren fırtına uyarısı yaptı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, rüzgarın yarın öğle saatlerinden itibaren Marmara Denizi'nde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, aynı gün gece saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Ülke genelinde hava durumu nasıl? 

Ege Bölgesinin kıyı kesimlerinde hava parçalı bulutlu. İç kesimlerde ise kuvvetli sağanak yağışlar etkili oluyor. Ani sel ve su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalı. Sıcaklık İzmir ve Muğla’da 34, Afyonkarahisar’da 29 derece.

Yağış Akdeniz Bölgesinin doğu kesimlerinde etkili oluyor. Bölgenin kalanında ise parçalı bulutlar hakim. Sıcaklık Antalya dolaylarında 28-29 derecelere geriledi. Orta ve doğu kentlerde ise 30 ile 35 derece arasında ölçülüyor.

İç Anadolu Bölgesinin de batı kesimleri kuvvetli sağanak yağışlı. Sıcaklık ise 30 derecelerde. Doğu kentlerde parçalı bulutlar arasından güneş görülüyor. Sıcaklık 32 ile 35 derece arasında seyrediyor.

Karadeniz Bölgesinin büyük çoğunluğunda gök gürültülü sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklık Bolu’da 25, Samsun’da 29, Gümüşhane’de 32 derece ölçülüyor.

Doğu Anadolu’nun kuzey kesimleri gök gürültülü sağanak yağışlı. Bölgenin kalanında ise güneş görülüyor. Sıcaklık yağışlı alanda 27 ile 32 derece arasında, kalan yerlerde ise en yüksek 38 dereceye çıkıyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde hava bol güneşli. Bölgede en yüksek 42-43 derecelerde ölçülen sıcaklıklar 39-40 derecelere geriledi.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? Oscar’ın en büyük hayal kırıklığı Önce çıplak çıktı sonra toga giydi