Kanserle mücadele eden Kate Middleton'a yeni unvan

Kraliyet Ailesi’nde Kate Middleton ve Prens William’ın unvanları artıyor. Kral 3. Charles daha fazla sorumluluk üstlenmesi nedeniyle Galler Prensesi'ne aynı zamanda Onursal Liyakat Nişanı'nın Kraliyet Mensubu olarak da bilineceği açıklandı

Britanya Kralı 3. Charles; Prens Louis’nin 6. yaş gününde, Galler Prensesi'ne sürpriz yaptı. Daha fazla sorumluluk üstlenmesi nedeniyle Kate Middleton'ın bundan sonra aynı zamanda Onursal Liyakat Nişanı'nın Kraliyet Mensubu olarak bilineceği açıklandı.

Kral, prensese bu onuru kendisine duyulan saygıyı takdir etmek için verdiğini açıkladı.

Prenses, St. George Günü geleneğinin bir parçası olarak bu onura layık görüldü ve yeni bir unvan alan tek kraliyet mensubu da değil. Prens William da En Saygıdeğer Bath Nişanı'nın Büyük Lideri olarak atanarak onurlandırıldı. Kraliçe Camilla da Britanya İmparatorluğu'nun En Mükemmel Nişanı'nın Büyük Lideri ve Büyük Haç Şövalye'si oldu.

Prenses'in yeni unvanını taşıyanlar arasında J.K. Rowling ve Sör Elton John da var.

Kraliyet Ailesi bugünlerde Galler Prensesi ve Kral Charles'ın arka arkaya gelen kanser teşhisleriyle mücadele ettiği zor bir dönemden geçiyor. Buna rağmen aile üyelerinin alışkanlıkları ufak değişikliklerle devam ediyor. Kensington Royal hesapları sosyal medyadan dün Prens Louis’nin 6. yaş gününe özel çekilmiş sevimli bir fotoğrafını yayınladı. Paylaşımda fotoğrafın Kate Middleton tarafından çekildiği de belirtildi.

Ancak fotoğrafta sadece Louis yer aldı ve Kate Middleton ya da Prens William oğullarıyla birlikte poz vermedi. Prenses daha önceki yaş günleri ya da Anneler günü, Babalar Günü gibi özel günlerde paylaşılan fotoğraflarda çocuklarıyla birlikte görünüyordu.

Kriz yaratmak istemediler

Küçük prensin annesine gülümseyerek verdiği bu tek başına pozun Kate Middleton’ın yeniden bir kriz yaratmamak ve fotoğrafla ilgili spekülasyonlara engel olmak için özel olarak seçildiği düşünülüyor.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? İsrailli bakandan Türkiye tepkisi Murat Ülker Patiswiss krizini değerlendirdi