Taylor Swift'in şarkısı Kim Kardashian'a takipçi kaybettirdi

Taylor Swift'in The Tortured Poets Department albümündeki yeni şarkısı "thanK you aIMee", pop yıldızının yıllardır arasının bozuk olduğu reality şov yıldızı Kim Kardashian'a darbe vurdu. Kardashian ile dalga geçtiği iddia edilen şarkı, yarım milyon takipçiye mal oldu

Taylor Swift'in son şarkısı “thanK you aIMee" yayınlandığı andan itibaren Kim Kardashian'a yarım milyon takipçiye mal oldu. Şarkı yayınlanmadan önce Kim'in 364,3 milyon takipçisi vardı. Bu sayı şu anda 363 milyona ulaşmış durumda. Takipçi sayısı azalmaya devam eden Kardashian'ın son tatil paylaşımları Swift hayranlarının yorumlarıyla dolup taşıyor.

Taylor Swift'in parçası "spreyle bronzlaşmış sahte bronz" bir lise zorbasını konu alıyor. Hayranlar şarkı ismindeki büyük harflerin Kardashian'ı işaret ettiğini fark etti. 43 yaşındaki Kardashian, Swift'in şarkısı veya bunun sosyal medyadaki etkileri hakkında henüz yorum yapmadı.

Kanye West aralarını bozdu

Swift ve Kardashian'ın arası Kanye West ile evli olduğu dönemde bozulmuştu. Kanye West, 2009 VMA'larında ödül alan Swift'in kabul konuşmasını baltalamış, 2016 yılında ise “Famous” şarkısını çıkararak kavgayı bir kez daha alevlendirmişti. Swift bu şarkıyı "kadın düşmanı" olarak nitelendirdi. Kim ise kocasının masumiyetini kanıtlamak için Kanye ve Taylor arasında geçen bir telefon görüşmesinin parçalarını yayınladı.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? İsrailli bakandan Türkiye tepkisi Murat Ülker Patiswiss krizini değerlendirdi