Roman Abramovich ve Ukraynalı müzakerecilere suikast şüphesi

Amerikan Wall Street Journal gazetesi, Rus oligark Roman Abramovich'in Kiev'de Ukraynalı müzakerecilerle yaptığı görüşmeden birkaç hafta sonra zehirlendiği iddiasını gündeme taşıdı. Görüşmenin ardından Abramovich iki Ukraynalı üst düzey müzakerecide semptomlar görüldüğü öne sürüldü

Chelsea'nin sahibi Rus oligark Roman Abramovich'te, Ukrayna ile barış görüşmeleri sonrası zehirlenme semptomları tespit edildiği öne sürüldü. Wall Street Journal gazetesinin haberine göre; bu ayın başında Ukrayna ile barış görüşmelerinde bulunan heyetteki Roman Abramovich'te zehirlenme belirtileri görüldü.

Abramovich'te, Ukrayna'nın başkenti Kiev'deki görüşmeler sonrası Ukrayna ekibinin iki kıdemli üyesiyle birlikte ellerinde ve yüzlerinde deri soyulması ve ağrılı yırtılmayla, kırmızı göz semptomlarına rastlandı. Abramovich'le birlikte diğer iki barış görüşmecisinin durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Ukrayna Devlet Başkanı ile de görüşen Abramovich'in, Vladimir Zelenskiy'nin notunu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e vermesi ve sert yanıt almasının ardından bu haberlerin gelmesi ise dikkat çekti. Putin'in Abramovich'e "Onlara söyle, onları yok edeceğim" dediği iddia edildi.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? Oscar’ın en büyük hayal kırıklığı Önce çıplak çıktı sonra toga giydi