The New York Times yazdı: 2022'nin en iyi dizileri

Yeni yıla sayılı günler kala New York Times, 2022'ye damga vuran dizi ve televizyon programlarını yazdı. İşte ne izleyeceğine karar veremeyenler için rehber niteliğindeki o seçki...

Galerinin tamamı için tıklayınız

James Poniewozik, Mike Hale, Margaret Lyons / The New York Times

"Hoşunuza gidebilecek şeyler" algoritma çağının sloganı oldu. Bunu daha önce izlemiştiniz ama işte size daha iyi olan yeni bir versiyonu. Bu yıl televizyonda çok fazla "Hoşunuza gidebilecek şeyler" vardı. Gerçek hayattan kopyalanmış sınırlı dizilerden oluşan bir tufan. Bunlardan bir tanesini bitirir bitirmez cinayet, bunalım ve dolandırıcılık hakkında başka bir hikayeye yönelmenizi sağladılar. Bu diziler arasında House of the Dragon, The Lord of the Rings: The Rings of Power ve Andor gibi güvenilir dizilerin devamları, önbölümleri ve genişletilmiş halleri var. Yine de en iyisinin iyisi olan diziler  size daha önce görmediğiniz şeyleri verme tutkusuna sahip. Sizi yakanızdan tutar ve "Size bunu göstermem gerek" derler. İşte 2022'de benim için bunu yapan bazı diziler. Bu dizileri seveceğinizi düşünüyorum, sevebilirsiniz:

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? İstanbul'da sabah 04.00'te özel karşılama Henry Cavill'ın yeni filmi gişede umduğunu bulamadı Bu ne ilk ne de son olacak Küresel ekonomi için neden önemli?