Milan, İtalya'da 11 yıl sonra şampiyon

İtalya futbol ligi Serie A'da son haftaya kadar süren şampiyonluk yarışında Inter'in 2 puan önünde olan Milan, Sassuolo deplasmanında kazandı ve şampiyonluğunu ilan etti

İtalya ligi Serie A'da şampiyonluk mücadelesi son haftaya kadar sürdü. İkinci sıradaki Inter'in iki puan önünde olan Milan, çıktığı Sassuolo deplasmanında hata yapmadı ve maçı 3-0 kazandı. Siyah kırmızılar böylece 11 yıl aradan sonra tekrar ligi birincilikle göğüsledi. 19'uncu kupasını müzesine götüren köklü kulüp, kupa sayısını Inter ile eşitlemiş oldu. İtalya'da en çok kupası bulunan takım ise 36 ile Juventus.

Milan'ın gollerini 17 ve 32'te Oliver Giroud, 36'da ise Franck Kessie attı. Bu sonuçla 38 haftada 86 puana ulaştılar. İkinci sıradaki Inter'ın 84, üçüncü sıradaki Napoli'nin ise 79 puanı bulunuyor. Sezonu kötü geçiren Juventus ise 70 puanla dördüncü sırada. 

Sassuolo'da Türk oyuncular Kaan Ayhan ve Mert Müldür maçın tamamında forma giydi.

Inter'in galibiyeti yetmedi

Aynı anda başlayan karşılaşmalarda Inter, kendi sahasında Sampdoria'yı konuk etti. Rakibini 3-0 yenen siyah maviler, ligi ikinci tamamladı.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? Oscar’ın en büyük hayal kırıklığı Önce çıplak çıktı sonra toga giydi