İkonik süper model Twiggy'nin hayatı belgesel oluyor

Abartılı alt kirpik görünümü, ince vücudu ve kısa saçlarıyla bir döneme damga vuran İngiliz model Twiggy'nin hayatını konu alan bir belgesel çekiliyor

Twiggy takma adıyla tanınan 60'larda Londra'daki gençlik hareketinin kültürel ikonu ve süper model Lesley Lawson hakkında bir belgesel hazırlanıyor. İnce yapısı, iri gözleri, uzun kirpikleri ve kısa saçları androjen görünümüyle bir döneme damgasını vuran Twiggy'nin şu anda yapım aşamasındaki belgselinin çekimleri, Londra ve New York'da yapılacak.

Senaryosu ise Harry Styles: and the Clothes He Wears kitabının yazarı Terry Newman'ın yanı sıra Erin O'Connor, Paul McCartney, Lulu, Poppy Delevingne, Brooke Shields, Pattie Boyd ve Zandra Rhodes tarafından yazılıyor. 

2023'te İngiltere ve İrlanda'da sinemalarda gösterime girecek olan filmde süper modelin kariyeri ve şöhrete yükselişi konu alınacak. Şimdi 73 yaşında olan Twiggy, kariyerine modelliğin yanı sıra iki Altın Küre Ödülü de sığdırdı. Twiggy, Ken Russell'ın 1971 yapımı müzikal komedisi The Boy Friend'de rol aldı ve bu rolle müzikal/komedi dalında en iyi yeni oyuncu ve en iyi kadın oyuncu ödülü kazandı. 

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? Oscar’ın en büyük hayal kırıklığı Önce çıplak çıktı sonra toga giydi