19 Nisan 2024, Cuma
Haber Giriş: 12.11.2022 18:48 | Son Güncelleme: 12.11.2022 19:16

Christina Aguilera'nın hayatı belgesel oluyor

Grammy ödüllü şarkıcı ve söz yazarı Christina Aguilera'nın hayatına ve kariyerine odaklanan uzun metrajlı belgesel çekiliyor. Belgeselin yönetmenliğini ise Ting Poo yapacak
Christina Aguilera'nın hayatı belgesel oluyor

Disney yıldızı olarak kariyerine başlayıp bugün dünya çapında tanınan bir stara dönüşen Christina Aguilera'nın uzun metrajlı bir belgesel oluyor. Aguilera'nın hayatı ve kariyerine odaklanan belgeselin yönetmenliğini ise Ting Poo yapacak. 

Yönetmen Poo filmle ilgili olarak, “Christina Aguilera, günümüzün en ikonik sanatçılarından biri, müziği dünya çapında milyonlarca insana ilham veriyor. Bu müziğin arkasındaki insanın hikayesini anlatmaktan büyük gurur duyuyorum” dedi. 

Çıkış parçası olan Genie In A Bottle, Amerika'da yankı uyandırdıktan sonra dünya çapında bir star olan Aguilera, kariyeri boyunca dünya çapında 75 milyondan fazla plak sattı. Christina Aguilera, güçlü yorumu, 4 oktavlık sesiyle şimdiye kadar satılan 25 milyondan fazla albüm sattı. bir Latin Grammy Ödülü de dahil olmak üzere altı Grammy Ödülü kazandı ve şu anda en son İspanyolca albümü Aguilera için yedi Latin Grammy'ye aday gösterildi.