Kanye West, Elon Musk ve Obama'yı hedef aldı

Twitter hesabı askıya alınan Kanye West, Instagram'dan Obama ve Elon Musk'ı hedef aldı. ABD'yi rapçi Musk'ın yarı Çinli ve bir klon olduğunu iddia etti

Kanye West (Ye) antisemitik ve Nazi sempatizanlığı yaptığı açıklamaları nedeniyle Twitter hesabının yeniden kapatılması sonrası platformun yeni sahibi Elon Musk'a çattı.

Instagram hesabından açıklama yapan West "Elon'ın yarı Çinli olabileceğini düşünen tek ben miyim? Çinli bir dahiyi alın, Güney Afrikalı bir süper modelle ilişkiye sokun, alın size bir Elon. 'Bir Elon' diyorum çünkü büyük ihtimalle 10 ila 30 Elon yaptılar, bizimki de takılıp kalan ilk genetik hibrit... (Eski ABD Başkanı Barack) Obama'yı da unutmayalım tabii. Kilisede küfürlü laflar ettiğim için kusura bakmayın ama Obama için başka ne ifade kullanılır bilmiyorum" dedi. 

West bu paylaşımının açıklamasına "ABD'nin müstakbel başkanı Ye, Jay-Z'nin doğum gününde, 'Balenciagagate'in tam ortasında, Mark Zuckerberg'in platformunu Elon Musk'ın çocukluk fotoğrafları hakkında toplu soruşturma başlatmak için kullanıyor. Ben buna 'her şeyin teorisi' adını veriyorum. Sorun çözüldü. Tanrı'ya şükür" yazdı. Musk ise bu açıklamalara "Bunu bir iltifat kabul ediyorum" yanıtını verdi.



Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? Oscar’ın en büyük hayal kırıklığı Önce çıplak çıktı sonra toga giydi