Ege’de deniz, güneş keyfi ya da karavanda doğa ile baş başa

Yaz tatili planları başladı. Akıllarda sorular çok. Bodrum’da ya da Çeşme’de bir otele mi gitmeli yoksa bir karavan kiralayıp bütçeden tasarruf mu etmeli? Glamping modasına uymak iyi bir fikir mi? Yunan adalarında tekne ile vakit geçirmek hep cazip. Peki ya güneyde hangi plajlara, hangi koylara demir atmalı? Belki de rotayı yurtdışına çevirmek istersiniz. Ibiza, Ravenna, Halkidiki, Atina, Hollanda, Bali, Bhutan, Güney Fransa, Paris ve Varşova rehberlerini okumadan karar vermeyin.

Defne Akman yazdı: Amsterdam’sız bir Hollanda bal gibi olur

Kanalları, bisiklet yolları, UNESCO Dünya Mirası alanlarıyla Hollanda Amsteram’dan fazlasını sunan bir ülke. Bu yaz için Rotterdam, Giethoorn, Eindhoven, Tilburg, Utrecht, Amersfoort rotasını deneyin.

Elif Ergu yazdı: Paris’i bir de Olimpiyat zamanı görün

Romantizmin başkenti Paris, kültürel mirasa sahip çıkan, sergilerle sporu kucaklayan ve en sürdürülebilir Olimpiyat Oyunları’na hazır. Gitmeden önce bilmeniz ve gidince mutlaka yapmanız gerekenler.

Levent Gürçay yazdı: Rüya ülke Bhutan’a hazırlık rehberi

Himalayalar’daki Bhutan Krallığı dış dünyaya kapalı minik bir ülke. İstediğiniz zaman elinizi kolunuzu sallayarak gidebileceğiniz bir yer değil. Gitmeden aylarca önceden plan yapmak şart. Bu tüyolarla zaman kazanabilirsiniz. 

Barış Kaşka yazdı: Atina’nın merkeze yakın, en iyi plajları

Atina’nın merkezinden uzaklaşıp buranın bir deniz şehri olduğunu da hatırlama zamanı. Şehirden uzaklaşmadan sakin bir plajda serinlemek, en lezzetli deniz mahsullerini yemek isteyenlere öneriler. 

Senem Bal Ay yazdı: En ‘çekilir’ tatil keyfi karavanla Kuzey Ege rotası

Diyelim ki karavanlı bir tatile heves ettiniz. Rota belirlerken hangi durakları seçmeli? Örneğin Kuzey Ege en güzel rotalardan biri. Peki karavan parkları beklentilerinizi karşılar mı? Bu seyahatin astarı yüzünden pahalıya gelir mi?

Ali Boratav yazdı: Denizde huzur için Kekova’yı denemelisiniz

Mavi yolculuk rotalarında yaz aylarında inanılmaz bir kalabalık yaşanıyor. Peki denizlerimiz o kadar sığ ve küçük mü? Tabii ki hayır. Önerimiz bu yaz denizdeki rotanızı Marmaris’ten biraz daha güneye doğru planlamanız.

Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? Bugün başlıyor: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek? Sigaraya bu kez indirim geldi 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar? İsrailli bakandan Türkiye tepkisi Murat Ülker Patiswiss krizini değerlendirdi