21 Haziran 2024, Cuma Gazete Oksijen

Sıkça Sorulan Sorular

Nasıl üye olabilirim?

Websitemizin sağ üst köşesinde yer alan üye giriş alanından aşamaları takip ederek üye girişinizi tamamlayabilirsiniz. 

Üyelik paketimin içinde hangi özellikler var?

Ücretli abone olmadan yalnızca üye girişi yapan kullanıcılar günlük bültenlere erişim hakkı kazanmanın yanı sıra site içerisinde yer alan “Sonra Oku” özelliğinden faydalanarak kendi Okuma Listelerini oluşturma hakkı kazanırlar. Abone olmayan üyeler site içerisinde yer alan içeriklerin tamamına erişemezler. Tüm içeriğe ve arşive erişim için abone olmak gereklidir.

Abone olurken hangi ödeme seçeneklerini sunuyorsunuz?

Aboneliğinizi dilerseniz kredi kartı veya havale yöntemi ile gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartı ödemeleri Izyco güvencesi ile gerçekleştirilmektedir ve Izyco altyapısı kapsamında taksit imkanı sunulmaktadır.

Dijital abonelik paketleri hakkında bilgi alabilir miyim?

Gazetemizin güncel bayi satış fiyatı 40 ₺'dir. 3 aylık e-gazete abonelik ücretimiz 200 ₺, 6 aylık e-gazete abonelik ücretimiz 300 ₺, yıllık e-gazete abonelik ücretimiz ise indirimli fiyatlarımız üzerinden 490 ₺'dir. Abonelik işlemleriniz için: https://gazeteoksijen.com/hesabim/abonelik 

TC kimlik numaramı vermeden abone olmak istiyorum, mümkün mü?

Maalesef mümkün değil. TC kimlik numarası abonelik işleminde zorunlu olan fatura kesim işlemi için gerekmektedir. Kredi kartı veya havale ile abonelik işlemlerinde fatura kesilebilmesi için TC kimlik no zorunluluğu vardır. 

Yurtdışında yaşıyorum. Gazetenize nasıl ulaşabilirim?

Gazetemiz fiziksel olarak yalnızca Türkiye sınırları içerisinde dağıtılmaktadır. Abonelik olanağı yalnızca e-gazete formatında gerçekleşmektedir. Dilerseniz web sitemiz üzerinden dijital abone olarak gazetenin hem yeni sayılarına hem de arşivdeki geçmiş sayılarına erişebilirsiniz: https://gazeteoksijen.com/e-gazete

Adrese teslim basılı gazete aboneliği hizmeti sunuyor musunuz?

Gazetemizin eve teslim formatında bir abonelik hizmeti bulunmamaktadır. Dilerseniz websitemiz üzerinden dijital abone olarak gazetenin hem yeni sayılarına hem de arşivdeki geçmiş sayılarına erişebilirsiniz: https://gazeteoksijen.com/e-gazete . Gazetemize basılı olarak tüm Migros, Macro, Carrefour ve D&R'lardan ve dergi satışı yapan gazete bayilerinden ulaşabilirsiniz. Bulunduğunuz bölgede gazete satışımız bulunmuyorsa; dilerseniz web sitemiz üzerinden dijital abone olarak gazetenizi okuyabilirsiniz: 

Oksijen gazetesi haftada kaç gün ve hangi günler çıkıyor?
Gazetemiz haftalık olarak basılmaktadır. Her hafta Cuma günü satış noktalarından ulaşabilirsiniz: Gazetemize ayrıca dijital abone olarak her hafta Cuma günü e-gazete formatında sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Gazeteoksijen.com üzerinden ise 7/24 güncel gündem takibi yapabilir, Oksijen e-bültenleri ile gündeme dair güncel haberleri e-postanızdan takip edebilirsiniz.
Oksijen aboneliğimi nasıl iptal edebilirim? 
Profil ayarlarınız altında yer alan abone bilgileri bölümünden aboneliğinizi iptal edebilirsiniz. İptal sonrası ücret iadesi yapılmamaktadır, abonelik süresince iptal edilen aboneliğinizi kullanabilirsiniz. Ama bir sonraki ödeme döneminde iptal ettiğiniz için yenilenmeyecektir.
Yurtdışında yaşıyorum ve TC kimlik no’m ve Türkiye cep hattım bulunmuyor. Nasıl abone olabilirim? 
Kredi kartı ödeme sistemi Türkiye telefon hattı ve TC kimlik no bilgilerinin girilmesini zorunlu tutmaktadır. TC kimlik no ve Türkiye telefon hattınız yoksa aboneliğinizi havale seçeneği ile gerçekleştirebilirsiniz. 
E-bültenlere/E-Gazeteye nereden erişim sağlayabilirim?
Oksijen’e üye girişi yapan tüm kullanıcılar e-bülten üyeliğine hak kazanmaktadır. E-gazetenizi ise gazeteoksijen.com websitesi üzerinde yer alan E-Gazete sekmesinden okuyabilirsiniz.
Geçmiş sayılara nasıl ulaşabilirim? 
Gazeteoksijen.com üzerinden abone olduktan sonra  websitesi üzerinde yer alan E-Gazete sekmesinde yeni ve geçmiş Oksijen sayılarına erişim sağlayabilirsiniz.
Oksijen TV’yi nereden izleyebilirim?

Oksijen TV, Oksijen’in resmi YouTube kanalıdır. Oksijen TV’ye YouTube’dan ulaşabilirsiniz. https://www.youtube.com/@tvoksijen 

Gazetenizde çalışmak istiyorum. Nasıl iş başvurusu yapabilirim?

İlginiz için teşekkür ederiz. Gazetemizin ilgili birimi ile paylaşabilmemiz için İletişim bilgilerinizi ve özgeçmiş detaylarınızı [email protected] mail adresine göndermenizi rica ederiz. Teşekkür ederiz.

Oksijen gazetesine reklam vermek istiyorum. Kiminle iletişime geçmeliyim?

İlginizce teşekkür ederiz. Gazetemizin reklam birimine ulaşmak için [email protected] adresine mail gönderebilirsiniz.