02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 01.05.2023 21:19 | Son Güncelleme: 01.05.2023 21:29

Apple'dan iPhone'lar için sessiz sedasız yeni güncelleme

Apple, iPhone ve iPad'lerde yaşanan bazı sorunlar nedeniyle akşam saatlerinde yeni bir güncelleme yayınladı. iOS 16.4.1 (a) adıyla çıkarılan güncelleme, Apple cihazları için önemli güvenlik iyileştirmeleri sunuyor
Apple'dan iPhone'lar için sessiz sedasız yeni güncelleme

Apple'ın yayınladığı yeni güncelleme 'Hızlı Güvenlik Yanıtları' adı altında bir dizi güvenlik iyileştirmesi yapıyor. Apple'dan güncellemeye ilişkin yapılan yazılı açıklama ise şöyle:

"Hızlı Güvenlik Yanıtları; iPhone, iPad ve Mac aygıtlara yönelik yeni bir yazılım sürümü türüdür. Safari web tarayıcısında, WebKit çerçeve yığınında veya diğer kritik sistem kitaplıklarında yapılan iyileştirmeler gibi önemli güvenlik iyileştirmeleri sunarlar. Ayrıca, yararlanılmış veya mevcut olduğu bildirilmiş olabilecek sorunlar gibi bazı güvenlik sorunları ile ilgili daha hızlı önlem almak için de kullanılabilirler.

Bu son güncellemeyi indirebilmek için kullanıcıların iOS 16.4.1 veya sonraki bir sürümü, iPadOS 16.4.1 veya sonraki bir sürümü ya da macOS Ventura 13.3.1 veya sonraki sürümü halihazırda cihazlarına kurmuş olması gerekiyor.