08 Mayıs 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Haber Giriş: 29.09.2023 11:07 | Son Güncelleme: 29.09.2023 16:36

iPhone 15 serisi bugün Türkiye'de satışa çıktı, ilk kullanıcıları ile buluştu

Apple beklendiği gibi iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max model yeni telefonlarının satışına Türkiye genelinde başladı. Merakla beklenen iPhone 15 serisi, Troy Galataport mağazasına helikopter ile getirildi
iPhone 15 serisi bugün Türkiye'de satışa çıktı, ilk kullanıcıları ile buluştu

29 Eylül sabahı Apple Bağdat Caddesi mağazasında kullanıcılar Türkiye’de ilk defa iPhone 15 ailesiyle tanıştı. Ön siparişlerini verip randevularını oluşturan kullanıcılar yeni iPhone'larını teslim aldı.

iPhone 11'den iPhone 15'e geçti

İstanbul’da yaşayan Almanca öğretmeni Elçin Öztürk, iPhone 11’den iPhone 15’e geçtiğini söyledi ve Apple Etkinliğini izlediğinde yeni iPhone'un en dikkatini çeken kısmının Apple’ın yeni çevre politikaları olduğunu söyledi. Apple’ın karbon nötr ürünler üretme girişimini ve 2030’a kadar tüm ürünlerin karbon nötr olacağını duyduğu zaman iPhone’ununu değiştirmeye karar verdiğini söyledi.


Dijital Pazarlamacı Emre Öztürk de iPhone 15 Pro Max modelini alanlardan. Emre, telefonun kamera özelliklerinin kendisi için çok önemli olduğunu belirtirken, iPhone’unu hemen kullanmaya başlayacağını ve her yıl bir üst modele geçen bir kullanıcı olarak, iPhone 15 Pro ile gelen yeni kamera özelliklerini çok merak ettiğini söyledi.

İstanbul’da yaşayan Ataberk Saraç, her sene yeni iPhone modelini aldığını, bu nedenle ilk kullanıcılardan olmayı çok istediğini belirtirken iPhone 15 Pro Max Natural Titanyum rengini tercih etti. 

Sabahın erken saatlerinde iPhone 15 Pro Max için Apple Bağdat Caddesi’ne gelen Sudem Kılıç, iPhone 11 Pro Max’ten geçiş yapacağını ve yeni kamera ve video özellikleri sayesinde daha aktif olmak istediğini söyledi.

iPhone 15 Ailesi, Apple iş ortaklarının düzenlediği çeşitli etkinliklerle 29 Eylül saat 00:01’de müşterilerle buluştu. Turkcell, Troy ve Gürgençler, Türkiye'de satışın başladığı 29 Eylül saat 00:01’de müşterilerine farklı etkinlikler düzenledi.

Apple Yetkili Satıcısı ve servis sağlayıcısı olan Troy, iPhone 15 satışlarına Galataport’ta düzenlediği etkinliklerle başladı! Türkiye’de satışın başlamasını yerinde takip etmek ve iPhone 15 sahibi olmak isteyenler, saat 00.01’de Troy mağazasının yeniden açılmasını Hey! Douglas konseri ile bekledi.

Merakla beklenen iPhone 15, Troy Galataport mağazasına, helikopter ile getirildi ve sonrasında Burcu Esmersoy, ön sipariş veren ilk 10 kişiye telefonlarını teslim etti.