29 Nisan 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Giriş: 12.07.2023 10:30 | Son Güncelleme: 12.07.2023 10:35

Prime Day 17 Temmuz’a kadar Amazon.com.tr’de

Amazon.com.tr’de seçili ürünlerde yılın bugüne kadarki en iyi indirim oranlarını sunacak Prime Day 11 Temmuz’da başladı. Amazon.com.tr indirimde kuralları tersine çevirdi ve Prime Day’de indirime girecek ürün ve markaları müşteriler ile birlikte belirledi
Prime Day 17 Temmuz’a kadar Amazon.com.tr’de - Resim: 1

Amazon Türkiye’nin Prime Day için bu yıl özel bir sürprizi var. Amazon.com.tr, indirim kampanyasının kurgusunda kuralları tersine çevirdi ve indirime girecek ürün ve markaları müşteriler ile birlikte belirledi. Dünyada müşteri odaklılığıyla tanınan Amazon, Prime Day kampanyasında yenilikçi bir dokunuşla müşterilerinin indirim önerilerini toplamak için Prime İndirim Avcıları’nı görevlendirdi. Türkiye’nin en çok takip edilen influencer’larından olan ve bugüne kadar kaçırılmayacak indirimleri takipçileriyle paylaşan isimlerden oluşan Prime İndirim Avcıları, Prime Day’e kadar takipçilerinden indirim istedikleri marka ve ürün tercihlerini topladı ve Prime Day indirimleri belirlenirken de bu ürünlerin önceliklendirilmesi sağlandı. 

İşte Prime İndirim Avcıları tarafından belirlenen ve fiyatıyla şaşırtan o ürünler:

Prime Day 17 Temmuz’a kadar Amazon.com.tr’de - Resim: 2

Prime Day indirimlerini belirlemekte rol oynayan influencer’lardan biri olan Berfu Yenenler takipçilerinin nabzını tuttu ve hangi ürünlerde indirim istediklerini öğrendi. Böylece LEGO setlerinden Prima ürünlerine, çocuk spor ayakkabılarından Philips bebek ürünlerine, bebek araç koltuklarından akülü arabalara kadar pek çok üründe büyük indirimler ortaya çıktı.

Berfu Yenenler'in belirlediği Prime Day indirimli ürünlerine ulaşmak için tıklayın

Prime Day 17 Temmuz’a kadar Amazon.com.tr’de - Resim: 3

Prime İndirim Avcıları'ndan biri olan Berk Keklik özellikle de teknolojik ihtiyaçları için indirim arayan takipçilerine kulak verdi ve oyuncu dizüstü bilgisayarlarından kulaklıklara, ekran kartlarından akıllı telefonlara kadar pek çok üründe fiyatlar aşağı çekildi.

Şu sıra bütçenize uygun bir teknolojik ürün arıyorsanız Berk Keklik'in belirlediği Prime Day indirimli ürünlerine mutlaka göz atın. İndirimdeki teknolojik ürünlere ulaşmak için tıklayın

Prime Day 17 Temmuz’a kadar Amazon.com.tr’de - Resim: 4

Spor ayakkabısından eşofmana marka marka pek çok üründe bütçesine uygun fiyat isteyen takipçilerini dinleyen Ceyda Kasabalı kendi listesini oluşturdu ve Prime Day indirimleri kapsamında Amazon.com.tr müşterileri bu ürünleri büyük indirimlerle satın alma şansına sahip oldu.

Ceyda Kasabalı'nın belirlediği Prime Day indirimli ürünlerine ulaşmak için tıklayın