29 Nisan 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 04.07.2023 12:43 | Son Güncelleme: 04.07.2023 13:55

Twitter'da limitin ardından Tweetdeck de paralı oluyor

Sosyal medya platformu Twitter'da tweet okuma sayısına getirilen limitin ardından, hesap kontrol paneli Tweetdeck'te de değişikliğe gidildi. Yenilenen Tweetdeck, Twitter Blue aboneliği olan hesaplar tarafından kullanılabilecek
Twitter'da limitin ardından Tweetdeck de paralı oluyor

Geçen yıl ücretli doğrulama hizmeti başlatan Twitter, son olarak popüler yönetim araçlarından Tweetdeck'in 30 gün içinde paralı hale geleceğini açıkladı.

Sosyal medya platformu Twitter'da birden fazla hesabın aynı anda kullanılmasına ve farklı akışların görüntülenmesine olanak sağlayan kontrol paneli Tweetdeck yenileniyor.

Kullanıcılar, dünden bu yana Tweetdeck üzerinde akış görüntüleme ve hesaplara erişimde sorun yaşıyordu. Twitter'dan konuya ilişkin yapılan duyuruda uygulamanın güncellendiği ve yeni özelliklerin eklendiği belirtildi. Kullanıcıların kayıtlı tüm verilerinin yenilenen Tweetdeck'e taşınabileceği, uygulamanın video, anket gibi özellikleri de destekleyeceği açıklandı. 

Twitter'ın açıklamasına göre, yenilenen uygulamayı bir ay sonra yalnızca onaylı hesaplar kullanabilecek. Bir hesabın onaylı kabul edilmesi için aylık 8 dolar karşılığında Twitter Blue aboneliğinin olması gerekiyor.

Twitter'da içerik görüntüleme sınırı

Twitter CEO'su Elon Musk, 2 Temmuz'da yaptığı paylaşımla platformdaki manipülasyonu belirleyebilmek için kullanıcılara geçici olarak içerik görüntüleme limiti getirildiğini duyurmuştu.

Doğrulanmış hesapların günde 10 bin, doğrulanmamış hesapların bin içerik görüntüleyebileceğini bildiren Musk, yeni doğrulanmamış hesapların ise günde 500 gönderi okuyabileceğini ifade etmişti.