29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 20.09.2022 09:28 | Son Güncelleme: 20.09.2022 09:33

Dolma kalem tepkisi sonrası Kral 3. Charles'a tükenmez kalem hediye edildi

Dolma kalem için "Bu kahrolası şeye tahammül edemiyorum" sözleri gündem ola İngiltere Kralı 3. Charles'a tükenmez kalem hediye edildi
Dolma kalem tepkisi sonrası Kral 3. Charles'a tükenmez kalem hediye edildi

Dolma kaleminin mürekkebinin eline akmasının ardından verdiği tepkiyle gündeme gelen Kral 3. Charles'a, Galler gezisi sırasında bir vatandaş kalem hediye ederek bu olayı tiye aldı.

Kral'a tükenmez kalem veren kadın, "Ne olur ne olmaz" derken, Kral Charles'ın önce hediyeye şaşırdığı, daha sonra ise durumu anlayarak güldüğü görüldü.

Olayın geçmişi

Kuzey İrlanda'daki Hillsborough Kalesi'ne yaptığı ziyaretin canlı yayınlandığı videoda, Kral 3. Charles'ın, ziyaretinin ardından ziyaretçi defterine 13 Eylül yerine yanlışlıkla 12 Eylül tarihini attığını fark etti. Kral 3. Charles, eşi Camilla'nın yanlış tarihi imzaladığını hatırlatmasının ardından elindeki kalemin mürekkep akıtmasına sinirlenerek, "Bu kahrolası şeye tahammül edemiyorum" dedi. Videoda Kral 3. Charles'ın, eline mürekkep bulaşmasının ardından odayı terk etti ve deftere imzayı eşi Camilla attı.

Daha önce de yaşandı

Kral 3. Charles tahta çıkma töreninde imza atarken yardımcılarına kızgın bir ifadeyle masada elini koyacağı yerin boşaltılması talimatını verirken görüntülenmiş ve bu anlar sosyal medyada gündem olmuştu.