19 Nisan 2024, Cuma
Giriş: 05.06.2022 21:26 | Son Güncelleme: 06.06.2022 09:15

Kutlamalara katılamayan İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in hologramı halkı selamladı

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in tahttaki 70'inci yıl dönümü için düzenlenen 4 günlük Platin Jubile kutlamalarının son günü düzenlendi. Sağlık sorunları nedeniyle kutlamalara katılamayan Kraliçe Elizabeth’in hologramı güne damga vurdu
Kaynak: AA
Kutlamalara katılamayan İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in hologramı halkı selamladı - Resim: 1

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, sağlık sorunları nedeniyle tahttaki 70'inci yıl dönümü çerçevesinde yapılan birçok etkinliğe katılamazken, Kraliçe’nin hologramı tören alayı eşliğinde Buckingham Sarayı’na giden altın faytondan halkı selamladı.

Kutlamalara katılamayan İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in hologramı halkı selamladı - Resim: 2

Kraliçe Elizabeth yayınladığı yazılı açıklama ile halka teşekkür etti.

Kutlamalara katılamayan İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in hologramı halkı selamladı - Resim: 3

Tahttaki 70 yılın bir ilk olduğuna değinilen açıklamada, “Kraliçeniz olarak 70. yılı nasıl kutlayacağınıza gelince, takip edilecek bir rehber kitap yok. Bu gerçekten bir ilk. Ancak bu kadar çok insanın platin yıldönümümü kutlamak için sokaklara çıkması beni onurlandırdı ve derinden etkiledi. Her etkinliğe bizzat katılmamış olsam da kalbim hepinizle ve ailemin desteğiyle elimden gelen en iyi şekilde size hizmet etmeye kararlıyım. Son günlerde çok belirgin olan nezaket, neşe ve akrabalıktan ilham aldım ve umarım bu yenilenen birliktelik duygusu uzun yıllar boyunca hissedilir. İyi dilekleriniz ve bu mutlu kutlamalarda oynadığınız rol için hepinize en içten teşekkürlerimi sunuyorum” denildi.