20 Nisan 2024, Cumartesi
Haber Giriş: 20.05.2022 15:10 | Son Güncelleme: 20.05.2022 15:19

Rihanna anne oldu, oğlu en zengin bebekler listesine girdi

Rihanna ve ASAP Rocky’nin ilk bebekleri doğdu. 13 Mayıs’ta ebeveyn olan çiftin oğulları doğar doğmaz en zengin bebekler listesine girdi
Rihanna anne oldu, oğlu en zengin bebekler listesine girdi

Rihanna ve sevgilisi ASAP Rocky’nin bebekleri dünyaya geldi. TMZ’e konuşan bir kaynağa göre ünlü çiftin oğulları 13 Mayıs’ta Los Angeles’ta doğdu. İki ünlü şarkıcı da bebeğin doğumuyla ilgili henüz açıklama yapmadı ve oğullarının isminin ne olduğu bilinmiyor. Rihanna en son 9 Mayıs’ta Rocky ile Santa Monica’da akşam yemeği yedikten sonra görüntülendi.

“Şimdiden muhteşem bir anne”

People’a konuşan bir kaynağa göre ünlü yıldız bebeğiyle birlikte Los Angeles’taki evinde dinleniyor. Kaynak, “Rihanna gayet iyi. Ebeveyn oldukları için çok heyecanlılar. Rihanna şimdiden muhteşem bir anne oldu” dedi.

Hamileliği boyunca stiliyle çok konuşulan Rihanna, Nisan ayında Vogue dergisine verdiği röportajda “Üzgünüm ama giyinip süslenmek çok eğlenceli. Vücudum değiştiği için bu eğlenceyi kaybetmeyeceğim” demişti.

En zengin bebekler listesinde

İki ünlü ismin bebekleri doğar doğmaz Hollywood’un en zengin bebekleri listesine girdi. 34 yaşındaki annesinin zenginliği ve ona göre daha mütevazı olan (7,5 milyon sterlin) babasının servetiyle 1.2 milyar sterline sahip olan bebek, Kylie Jenner ve Travis Scott’un bebeğini geçti.

Rihanna'nın çok konuşulan hamile stillerinden biri

Üç ay önce 24 yaşındaki Kylie Jenner (749 milyon sterlin) ve Travis Scott (41.5 milyon sterlin) Wolf adındaki ikinci çocuklarını dünyaya getirdiler. Ayrıca çiftin dört yaşında Stormi adlı bir çocukları daha var.

2.6 milyarlık serveti paylaşıyorlar

Kim Kardashian (1.3 milyar sterlin) ve eski kocası Kanye West’in (1.3 milyar sterlin) ikinci sırada yer alan çocukları North, Saint, Chicago ve Psalm ise 2.6 milyarlık serveti paylaşıyorlar.

Beyonce ve Jaz-Z çocukları üçüncü sırada

Hollywood’un en zengin çocukları listesinde ise üçüncü sırada Beyonce (378 milyon sterlin) ve Jaz-Z (984 milyon sterlin) çiftinin üç çocuğu yer alıyor. 10 yaşındaki Blue Ivy ve dört yaşındaki ikizler Sir ve Rumi’nin her birinin serveti 433 milyon sterlin.

(Kaynaklar: DailyMail, TMZ, People, PageSix)