18 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 05.05.2024 16:15 | Son Güncelleme: 05.05.2024 16:18

Acı tatlı sürprizlerle dolu yeni sezon: Zeytin Ağacı 11 Temmuz’da geri dönüyor

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz'ın yer aldığı, ilk sezonuyla Netflix'in globalde en çok ilgi toplayan Türkiye yapımlarından biri olan Zeytin Ağacı'nın 2. sezon yayın tarihi duyuruldu
Acı tatlı sürprizlerle dolu yeni sezon: Zeytin Ağacı 11 Temmuz’da geri dönüyor

2023 yazında Türkiye'de ve dünya genelinde ilgi toplayan Netflix dizisi Zeytin Ağacı'nın 2. sezon yayın tarihi belli oldu. İlk sezonda olduğu gibi Nuran Evren Şit'in kaleme aldığı Zeytin Ağacı'nın 2. sezonu, 11 Temmuz'dan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

Ayvalık'ta kendilerine yeni bir başlangıç yapan üç yakın arkadaş Ada, Leyla ve Sevgi'ye hayat veren Tuba BüyüküstünSeda Bakan, Boncuk Yılmaz'a Aytaç Şaşmaz da katılıyor. 11 Temmuz’da Netflix'te yayınlanacak Zeytin Ağacı, bu sezonda da izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkaracak.

Zeytin Ağacı 2. Sezon hakkında

Ayvalık'ta yeni bir hayata başlayan Ada (Tûba Büyüküstün),  Leyla  (Seda Bakan) ve Sevgi’nin (Boncuk Yılmaz) karşısına yepyeni sorunlar çıkar. Ada, bir yanda bilim dünyasıyla, diğer yanda ailesinin geçmişiyle uğraşırken, Leyla ise yeni bir iş kurmaya çalışmaktadır. Sevgi'nin ise bu sefer yakınlarından bile sakladığı bir sırrı vardır.

Zeytin Ağacı  2. Sezon tanıtımı: