08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 27.06.2024 09:32 | Son Güncelleme: 27.06.2024 10:04

Amazon Prime Day etkinliği 16-22 Temmuz'da gerçekleştirilecek

Amazon’un tüm dünyadaki Prime üyelerini kutlamak için ilk kez 2015 yılında düzenlediği Prime Day, bu yıl onuncu kez gerçekleştiriliyor. Prime Day, Amazon.com.tr’de 16 – 22 Temmuz tarihleri arasında tüm Prime üyelerine kaçırılmayacak fırsatlar sunacak
Amazon Prime Day etkinliği 16-22 Temmuz'da gerçekleştirilecek

Amazon'un Prime Day etkinliği bu yıl 16-22 Temmuz tarihleri arasında Türkiye'de düzenlenecek. Şirketin açıklamasına göre, etkinlik boyunca Prime üyeleri, teknoloji, ev aletleri, spor, kozmetik, moda, kitap gibi tüm kategorilerde en çok talep ettikleri ürünlerde indirimlerden faydanabilecek. 

1-7 Temmuz'da Berk Keklik, Danla Bilic, Elvin Levinler, Nisan Hakan, Tuğba Yılmaz Karakaş, Berfu Yenenler takipçilerinden, Cimri.com ve Ekşi Sözlük tüm Türkiye'den aldıkları indirim taleplerini Amazon Türkiye'ye ileterek, en çok istenilen indirimlerin Prime Day boyunca tüm üyelere sunulması için çalışacak.

Etkinlik süresince indirim ve fırsatlardan yararlanmak, alışveriş ve eğlence deneyimini yaşamak için Prime üyesi olmak yetiyor. Ayda 39 liraya sunulan Prime üyeliğinden bir ay boyunca ise ücretsiz faydalanılabiliyor.

Amazon Prime üyelerine ek indirim

Amazon Prime üyeleri bir sepet tutarı olmadan aynı gün, ertesi gün, iki günde veya randevulu teslimat seçeneklerinden birini tercih edebiliyor.

Üyeler, sınırlı süreli fırsatlara erken erişim ayrıcalığı ve yalnızca Prime üyelerine özel ek indirimler de kazanıyor. Aynı zamanda Çok Al & Az Öde ile seçili ürünlerde 500 lira ve üzerindeki alışverişlerinde %10 indirim kazanıyor. Prime Day Etkinliği boyunca Amazon'un web sitesi ve mobil uygulamasından satın alınan seçili ürünlerde ürünün fiyatı düştüğü halde aradaki fark hediye kartı olarak Amazon hesabına aktarılıyor.

Kaynak: AA