27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 12.02.2022 15:14 | Son Güncelleme: 16.02.2022 15:19

Aşk Taktikleri (Love Tactics) seyirciyle buluştu

Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız ve Atakan Çelik'in başrollerini paylaştığı Aşk Taktikleri (Love Tactics) seyirciyle buluştu. Romantik komedi türündeki Netflix filmini mercek altına aldık.
Aşk Taktikleri (Love Tactics) seyirciyle buluştu

Erkekleri çözdüğüne inanan Aslı (Demet Özdemir) ile kadınları anladığını düşünen Kerem'in (Şükrü Özyıldız) hikayesini anlatan Aşk Taktikleri (Love Tactics) 11 Şubat 2022'de Netflix'te yayınlandı. 1 saat 38 dakikalık romantik komedi filmi "Biri senin için yanıp tutuşsun diye iddiaya girişir misin? Çapkın bir reklamcı ile öz güveni yüksek bir blog yazarı sıra dışı taktiklerle bunu başarmaya çalışacak" sözleriyle tanıtıldı.

Oyuncu kadrosu

Demet Özdemir, Şükrü Özyıldız ve Atakan Çelik'in başrollerini paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda; Doğukan Polat, Özgür Ozan, Deniz Baydar, Hande Yılmaz, Ecem Atalay, Yasemin Yazıcı gibi başarılı isimler bulunuyor.
Yetişkinlik düzeyi +13 filmin çekimleri Kapadokya'da yapıldı
Yetişkinlik düzeyi +13 filmin çekimleri Kapadokya'da yapıldı

Filmin konusu

Aslı (Demet Özdemir) erkekleri çözdüğüne inanan ve adını saklayarak ilişkiler hakkında yazdıklarıyla oldukça popüler olan, bir moda tasarımcısıdır.

Alışılmadık taktikler ve türlü tesadüfler

Reklamcı olan Kerem Şükrü (Özyıldız) ise kısa süreli ilişkiler yaşayan, kadınları çözdüğüne inanan çapkın bir adamdır. Aşka asla inanmayan Aslı ile Kerem, bir diğerini kendisine aşık etmek için iddiaya girer ve bunun için alışılmadık taktikler uygulamaya başlar.  Bu süreçte yaşadıkları türlü tesadüfler ve komik olaylar onları birbirine bağlar.