20 Nisan 2024, Cumartesi
Giriş: 13.06.2022 13:29 | Son Güncelleme: 13.06.2022 13:35

Disney+ Gri'nin çekimlerine başladı

14 Haziran’da Türkiye’de yayın hayatına başlayacak olan Disney+’ın orijinal yerli içeriklerine bir yenisi daha eklendi. Kod adı Gri olan suç, gizem ve psikolojik gerilim türündeki dizinin çekimleri başladı ve diziden ilk görsel paylaşıldı
Disney+ Gri'nin çekimlerine başladı - Resim: 1

Yeni duyurulan yerli ve yabancı içerikleriyle uzun zamandır heyecanla beklenen The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+, orijinal yerli içeriklerinden bir yenisini daha duyurdu.

Disney+ Gri'nin çekimlerine başladı - Resim: 2

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği, Yağmur & Durul Taylan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Gri kod adlı dizinin çekimleri başladı.

Disney+ Gri'nin çekimlerine başladı - Resim: 3

Başrollerinde Timuçin Esen ve Ebru Özkan’ın yer aldığı dizinin kadrosunda ayrıca Alican Yücesoy, İlayda Akdoğan, Buçe Buse Kahraman, Mücahit Koçak, Onur Bilge, Selin Kahraman ve Daniel Koray Özsoy bulunuyor.

Disney+ Gri'nin çekimlerine başladı - Resim: 4

Suç, gizem ve psikolojik gerilim türündeki 8 bölümlük dizinin geçtiğimiz haftalarda çekimleri başladı. Setten ilk karelerin paylaşıldığı dizi, başarılı ve saygın bir avukat olan Fuat’ın hayatının, kızının yaşadığı talihsiz bir olayla değişmesini konu alıyor.