05 Mayıs 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 09.12.2022 15:59 | Son Güncelleme: 09.12.2022 21:15

Hafta sonu için ekran önerileri

Haftanın yorgunluğunu ekran karşısında atmak isteyen ancak ne izleyeceğine karar veremeyenler için dijital platformdan seçkiler
Hafta sonu için ekran önerileri

Cuma: Recep İvedik 7 - Disney+

Serinin yeni filmi olan Recep İvedik 7’nin fragmanında şehir hayatı ve ekonomik koşullardan bunalan Recep İvedik’i bu sefer köy hayatında gördük. Belli ki, köy hayatının tadını çıkaracağı sırada, köye ve civar ormanlara zarar verecek büyük bir projenin varlığından haberdar olan Recep İvedik, köylülerle beraber bu projeye karşı heyecanlı ve komik bir mücadele verecek.

Cumartesi: Harry ve Meghan - Netflix

Sussex Dükü ve Düşesi, aşk hikâyelerinin bilinmeyen yanlarını paylaşıyor. Dizi, çiftin gizlice flört etmeye başladığı ilk günleri ve kraliyetteki tam zamanlı görevlerinden çekilmelerine neden olan güçlükleri ekrana taşıyor.

Tanık oldukları olaylar hakkında daha önce hiç açıkça konuşmamış olan arkadaşlar ve aile üyeleriyle yapılan röportajların yanı sıra, tarihçilerin de yorumlarına yer veriliyor. Üç bölümlük ilk kısım yayında, kalan üç bölüm de 15 Aralık’ta.

Pazar: Marry Me - beIN Connect

Jennifer Lopez ve Owen Wilson’ın oynadığı, aldatıldığını öğrenmesiyle tanımadığı biriyle evlenmeye karar veren bir süperstarın hikayesini aktaran, Evlen Benimle (Marry Me), sinemalardan sonra TV’de ilk kez, 11 Aralık Pazar gününden itibaren beIN Connect’te olacak. İki starın birlikte çok güzel bir çift oluşturduğunu söyleyemesek de, başlayınca sonuna kadar izlenen eğlenceli bir yapım.