29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 03.09.2021 04:30 | Son Güncelleme: 16.02.2022 15:17

Herkes gizem sever

True Crime olarak da isimlendirilen gizem, gerilim, suç ve polisiye hikayeleri listelerde hep üst sıralarda 
Herkes gizem sever
Selim Karakaya / @turkcepodcast
My Favorite Murder 2016 yılından bu yana yayınlanıyor ve türün en başarılılarından. Ele alınan gizemli hikayeler kadar sunucular Karen Kilgariff ve Georgia Hardstark da ilgi çekiyor. Her ikisinin de sahne geçmişi var ve gerilim hikayelerine kattıkları mizah sayesinde her bölüm komedi kategorisinde de üst sıralarda yer alıyor.
  • Nereden Dinlerim: Apple, Spotify, Google
Olay Şu Ki Dünyada çok konuşulmuş ya da Türkiye’de yaşanmış gerçek suç olayları özel dosyalarla anlatılıyor. Olaylarla ilgili fotoğrafların Instagram hesabından paylaşılması da takip ederken gerçekçiliği artırıyor.
  • Nereden Dinlerim: Apple, Spotify, Google
Meçhule Giden Gemi Deniz ve Olcay suç dosyalarını anlatırken, bizim de aklımıza takılabilecek yorumları da kendi aralarında tartışıyorlar. Prenses Diana’nın ölümü gibi gizemi hala çözülememiş özel bölümler de ilgi çekici.
  • Nereden Dinlerim: Apple, Spotify, Google
Karanlık Bölge Geçmişte işlediği bir suçtan ötürü izole bir bölgede rehabilite olan Kuzey, ütopik bir dünyadan gelen dedektif Yaz ve onun çömez partnerinin başından geçen olaylara odaklanan bir kurgu hikaye. Tansu Biçer ve Tülin Özen’in seslendirmesiyle podcast için yap岩lan özel bir yayın olarak dikkat çekiyor.
  • Nereden Dinlerim: Apple, Spotify, Google