28 Mart 2024, Perşembe
Haber Giriş: 13.08.2021 04:30 | Son Güncelleme: 16.02.2022 15:16

İzlerken şeker yükseltiyor

İzlerken şeker yükseltiyor
Mehmet Dinler
Netflix yarışma görünümlü reality show’ları sevenler için yepyeni bir içerik sundu. Bake Squad adından da anlaşılabileceği gibi bir pastacılık yarışması. Üstelik sıradan bir yarışma da değil. Milk Bar’ın kurucusu Christina Tosi dört kişilik bir ekibi işe alıyor ve onları en iyi olmak için mücadele edecekleri bir yarışmaya sokuyor. Dev boyutlu, her türlü şekilde onca pasta yapımı izlemek isteyenler için ilk sezon, Netflix kütüphanesinde sizleri bekliyor. Dikkat, izlerken bile şekeriniz yükselebilir.

Harlan Coben uyarlaması

Sevgiliniz günün birinde, hiçbir iz bırakmadan kaybolursa ne yaparsınız? Eğer sivil halinizle araştırmaya başlayıp türlü sırları çözmeye başlıyorsanız bir romanın konusu olabilirsiniz. Ya da bir mini dizinin. Netflix’in taze Fransız yapımı Gone For Good’daki gibi. Harlen Coban’ın romanından uyarlanan hikaye, daha önce sevgililerini kaybetmiş bir adamın 10 yıl sonra yeni sevgilisinin de ortadan kaybolmasıyla başlayan bir arayışı anlatıyor. Çözülen gizemler, ortaya çıkan suçlar... Gerilmek isteyenler için ideal görünüyor.

Bir ‘düşkün saraylı’ filmi

2013 yapımı Blue Jasmine, Woody Allen külliyatındaki en popüler olmasa da en özel filmlerden biri. Ünlü yönetmenin anlatı olarak tarzında belli değişikliklere gittiği filmin hikayesi de fazla insani. Zengin bir yaşantının dışına düşmek zorunda kalan bir kadının geri dönüş çabası bolca bağımlılıkla birlikte hayatını zorlu hale getiriyor. Başrolde bu rolüyle Oscar’ı kazanan Cate Blanchett, yanında Alex Baldwin, yine buradaki performansıyla Oscar adayı olan Sally Hawkins… İsimlere bakınca bile izleyesiniz geliyorsa beIN Connect’e bakabilirsiniz.

Arjantin’den politik gerilim

Politika her ülkede kötü insanları barındırır. Bildiğimiz kadarıyla Latin Amerika ülkelerinde de bu sayı hiç az değil. Netflix’in yeni dizisi The Kingdom aşina olduğumuz hikayelere yeni bir tane daha ekliyor. Devlet başkanlığı için aday olan dürüst bir vaizin o kadar da dürüst olmadığını izleyeceğimiz dizi suikast ve şantaj gibi kirli politikanın olmazsa olmazlarını da içeriyor. Arjantin yapımı dizinin ünlü oyuncu kadrosu da izlemek için bir sebep olabilir. Elbette politik gerilimden hoşlanıyorsanız.